Olifant In Moeras Olifant In Moeras Olifant In Moeras
Okavango Delta en Chobe, 10 dagen
vanaf
€ 3059,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Cultuur, Natuur
Duur van de reis: 10 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen min./max.

Boek deze reis Vraag offerte aan

Okavango Delta en Chobe combinatiereis

In de Okavango delta leeft een grote diversiteit aan dieren, waaronder diverse antilopensoorten, giraffes, gnoes, buffels en natuurlijk olifanten. Bij deze reis bezoekt u het beroemde Moremi gebied en de Selinda Spillway in het noordelijke deel van de delta. De omgeving bestaat uit bosland dat doorsneden wordt door talloze kanaaltjes en riviertjes. Tijdens uw verblijf kunt u dan ook safari’s maken in open 4x4 voertuigen, maar ook per mokoro kano. De rustig stromende Chobe Rivier vormt de levensader van het Chobe National Park. Hier komen grote kuddes olifanten drinken en spelen in de rivier, een prachtig schouwspel dat u vanaf het land én vanaf het water kunt bewonderen. Al uw transfers in de delta worden uitgevoerd per kleine vliegtuigjes.
Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gedaan.
U kunt deze reis verlengen met een verblijf bij Victoria Falls en vele andere bestemmingen.


Dag 1

Europa - Johannesburg

Dag 1

Na uw internationale dagvlucht vanuit Europa wordt u door onze agent welkom geheten op de luchthaven en begeleid naar uw hotel voor een welverdiende nachtrust. De volgende ochtend vliegt u door naar Maun in Botswana.
Verblijf: City Lodge OR Tambo, inclusief ontbijt.


Dag 2 en 3

Johannesburg – Maun – Okavango Delta; Kwai en Moremi gebied

Dag 2 en 3

Na aankomst in Maun wordt u per klein vliegtuigje naar het Kwai gebied in de Okavango delta gebracht. Saguni Safari Lodge ligt op een klein eilandje in een privé concessie grenzend aan het Moremi Game Reserve. De lodge kijkt uit over de Mbudi lagune. De naam ‘Saguni’ is een Bushman naam voor Khwai, wat "een gebied met een overvloed aan wild" betekent. Elke tent is zo gepositioneerd dat u volop privacy heeft en kunt genieten van het fraaie uitzicht. De lodge biedt safari's in open voertuigen en wandelsafari’s aan, waarbij u een grote kans heeft om leeuwen, cheeta’s, luipaarden, wilde honden, olifanten, buffels, nijlpaarden en giraffen te spotten. Daarnaast kunt u een spannende ​​avondsafari meemaken. Ook culturele bezoeken aan de lokale San gemeenschap en mokoro excursies kunnen worden geregeld.
Verblijf: Saguni Safari Lodge, inclusief transfers, alle maaltijden, lokale drankjes, geplande safari activitietenen en entreegelden voor het reservaat.


Dag 4 en 5

Okavango Delta; Moremi gebied – Selinda Spillway

Dag 4 en 5

Uw vlucht per klein vliegtuigje naar Selinda duurt niet al te lang. Geniet van de prachtige beelden vanuit de lucht over de magische Okavango. Kadizora Camp ligt tussen de Vumbura rivier en Selinda Spillway. Hier in het afgelegen noordelijke deel van de Okavango delta kijkt u uit op een panoramische vlakte waar het wild vrijelijk rondzwerft. Gigantische marula-, vijgen- en jakhalsbesbomen zorgen voor schaduw in het hele kamp. Uw tent is ruim en ingericht in klassieke stijl. Kadizora is het enige kamp in de Okavango delta dat ballonvluchten aanbiedt. U hebt de mogelijkheid om per ​​ballon over de delta te vliegen en het wild van bovenaf te bekijken. De safari’s in open voertuigen, wandelsafari's en mokoro (platte kano) tochten zijn een fantastische manier om de kronkelende waterkanalen te verkennen. Drijf rustig tussen de waterlelies en ervaar een spectaculair paradijs voor vogelliefhebbers. U kunt ook een ​​dagtocht naar een traditioneel dorp maken. Kadizora Camp biedt een ultieme Okavango delta ervaring, met een breed scala aan activiteiten, een prachtige locatie, een uitbundig wildleven en warme gastvrijheid.
Verblijf: Kadizora Camp, inclusief transfers, alle maaltijden, lokale drankjes, safari activitieten en entreegelden voor het reservaat.


Dag 6 en 7

Okavango Delta; Spillway – Chobe National Park

Dag 6 en 7

De rustig stromende Chobe rivier vormt de levensader van het Chobe National Park. Hier komen grote kuddes olifanten ’s avonds drinken en spelen in de rivier, een prachtig schouwspel dat u vanaf het land én vanaf het water kunt bewonderen. Het Chobe National Park is vooral bekend vanwege de grote populatie olifanten, maar u kunt hier ook veel ander wild zien. Uw verblijf, Elephant Valley Lodge, ligt in het Kasane Forest Reserve tussen het Chobe National Park en het Matetsi Wildlife reservaat. Bij uw verblijf zijn bootsafari’s op de Chobe rivier en game drives in het Chobe National Park ingesloten, maar door de unieke locatie van Elephant Valley kunt u de hele dag door wild zien in het kamp zelf. U overnacht in luxe tenten, compleet met en-suite badkamer. Na een dag vol indrukken in Chobe valt u ’s avonds in slaap met de geluiden van de wildernis op de achtergrond. Op het heetst van de dag kunt u een frisse duik nemen in het zwembad in de mooie tuin of het wild bekijken dat komt drinken bij het watergat.
Verblijf: Elephant Valley Lodge, inclusief transfers, alle maaltijden, lokale drankjes, safari activitieten en entreegelden voor het reservaat.


Dag 8

Chobe National Park – Johannesburg

Dag 8

We hopen dat u genoten heeft van uw safari reis in de Botswana delta en Chobe! U heeft een transfer vanuit Elephant Valley Lodge naar de luchthaven voor uw vlucht naar Johannesburg. Uw exclusieve boetiek hotel in Johannesburg ligt slechts 10 minuten van het internationale vliegveld in de rustige wijk Kempton Park. Door deze centrale ligging is dit hotel dan ook ideaal voor bezoeken aan de bezienswaardigheden in Johannesburg en Pretoria. De prachtige tropische tuin met zwembad en patio is een oase waar u de drukt van de metropool kunt ontvluchten.
Verblijf: African Rock Hotel, inclusief luchthaven transfers en ontbijt.


Dag 9 en 10

Johannesburg vertrek - Europa

Dag 9 en 10

Kies voor een rondleiding in Johannesburg of geniet in alle rust van de tuin of van een massage bij uw hotel. U heeft een transfer vanuit African Rock Hotel naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Europa.

Inspiratie voor nog meer reizen van Sable Tours?
Ga naar Zuid-AfrikaNamibiëMadagascar en Oost-Afrika.

Wilt u ook een ander Big 5 safari? 
Reis dan naar Zuid-AfrikaKenia of Tanzania.

Wilt u uw reis verlengen met een strandvakantie?
Ga dan naar MozambiqueMauritius of Zanzibar