Botswana reizen Botswana reizen Botswana reizen

Luxe reizen in Botswana

Luxe vakantie naar Botswana; exclusief op safari

"Een luxe vakantie in Botswana betekent een verblijf midden in de Okavango Delta bij intieme en exclusieve lodges. U laat de rust van de natuur op u inwerken. Zittend in een luie stoel kijkt u uit over de rietbanken. Een nijlpaard komt snuivend boven en in de verte grazen een paar olifanten. In de lucht zweeft een visarend, op zoek naar een visje. Ontspan en geniet van uw luxe vakantie in Botswana !" - Marcella, Sable Tours

Lees verder »

Botswana en Vic Falls in stijl, 16 dagen

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 16 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen min. / max.

Boek uw luxe reis en safari in Botswana bij Sable Tours

Bent u op zoek naar een bestemming voor een prachtige luxe safari reis, dan biedt Botswana u alles wat u wenst. Als de ‘hussle en bussle’ van het dagelijkse leven u teveel wordt, is Botswana dé uitgelezen plek om even totaal bij te tanken. Pas u aan aan het ritme van de natuur, waar de vogels ontwaken bij het eerste ochtendlicht, de leeuwen luieren in de schaduw op het heetst van de dag en de nijlpaarden aan het diner beginnen na het cocktailuurtje. Sable Tours kan u exclusieve accommodaties aanbieden midden in de Okavango Delta, maar heeft daarnaast ook juweeltjes in de Kalahari woestijn en in het Chobe National Park. Natuurlijk verzorgen wij uw luxe reis in Botswana voor u van a tot z.

Wilt u meer weten over een luxe safari vakantie in Botswana, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wilt u meer te weten komen over Botswana? Bekijk dan al onze reizen naar Botswana.