Leeuwen in boom Leeuwen in boom Leeuwen in boom

Groepsreizen in Kenia

De bijzondere groepsreizen in Kenia van Sable Tours

’’Groepsreizen in Kenia laten u meer zien dan alleen maar natuur. U ontmoet tijdens uw vakantie in Kenia ook de vriendelijke bevolking. Kenianen hebben maar heel weinig nodig om gelukkig te zijn. De rondtrekkende stammen leven in huisjes gemaakt van klei, die ze zonder moeite verlaten als ze verder trekken om hun vee te laten grazen. Dat vee, meestal geiten, is hun kostbaarste bezit. Onze groepsreizen in Kenia zetten u aan het denken over wat ‘geluk’ inhoudt.’’ – Marcella, Sable Tours

Lees verder »

Oost-Afrika Compleet groepsreis, 16 dagen

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Thema: Safari, Cultuur
Duur van de reis: 16 dagen
Reisperiode: vaste vertrekdata
Aantal personen: max. 14 personen (maximaal 7 per voertuig)

Wat kunt u verwachten bij een groepsreis in Kenia

Een groepsreis in Kenia laat je kennismaken met de overweldigende natuur en boeiende cultuur van dit land. U bezoekt befaamde, maar ook minder bekende natuurreservaten. De diversiteit aan landschappen biedt eindeloze mogelijkheden voor avontuur en nieuwe ontdekkingen. Verbaas u over de enorme grote kuddes gnoe’s, zebra’s en gazellen, die, gedreven door een oeroud instinct, jaarlijks migreren op zoek naar vers gras. U reist in een klein internationaal gezelschap in comfortabele safari voertuigen. U heeft bij onze groepsreizen naar Kenia dan ook volop de gelegenheid om te genieten en mooie plaatjes te schieten!

Ook voor andere soorten reizen naar Kenia bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse of vragen over een groepsrondreis naar Kenia, neem dan vrijblijvend contact met ons op.