Madagascar reizen Madagascar reizen Madagascar reizen
Huwelijksreis Madagascar
vanaf
€ 3430,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Huwelijksreizen, Luxe, Strand, Duiken
Duur van de reis: 13 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Boek deze reis Vraag offerte aan

Huwelijksreis Madagascar

Uw romantische huwelijksreis op Madagascar brengt u door op de mooiste en meest afgelegen strandjes van het tropische eiland Nosy Be. Geniet van de relaxte en serene levenswijze op Nosy Be tijdens de mooiste reis van uw leven. Tijdens uw verblijf ontdekt u de pracht van Sakatia eiland, de onderwaterwereld van het Nosy Tanikely Marine reservaat en de regenwouden van het Loboke reservaat. U brengt uw dagen verder door met zonnen, zwemmen, snorkelen en genieten van de mooie natuur om u heen. Uw verblijven zijn luxe tot exclusief en bieden u totale rust en privacy. 


Dag 1 en 2

Amsterdam - Antananarivo

Dag 1 en 2

U komt aan in Antananarivo of Tana, waar onze agent u zal ontvangen en u een transfer heeft naar uw hotel. De rest van de dag kunt u uitrusten van uw vlucht bij uw accommodatie of de drukke marktjes en oude stad gaan bekijken.
Verblijf: Palissandre Hotel & Spa of gelijkwaardig, inclusief ontbijt


Dag 3 t/m 5

Antananarivo - Nosy Be - Baobab Beach

Dag 3 t/m 5

U heeft een transfer naar het vliegveld voor uw binnenlandse vlucht naar Nosy Be. Bij aankomst op het eiland heeft u weer een transfer voor uw eerste 'island hop' per boot naar Baobab Beach op het vasteland van Madgaskar. Uw romantische eco lodge ligt compleet geïsoleerd van de rest van de wereld in een beschermd natuurreservaat en is alleen per boot of te voet bereikbaar. Hier kunt u de komende dagen bijkomen in de paradijselijke tuinen. Uw luxe tent is slechts een paar stappen verwijderd van het ongerepte zandstrand en de glinsterende zee. Ga op onderzoek uit in het natuurreservaat, knoop een praatje aan met de lokale bevolking of ga snorkelen om  zeeschildpadden en tropische visjes te bekijken.
Verblijf: Eden Lodge, inclusief alle maaltijden


Dag 6

Baobab Beach - Nosy Tanikely - Nosy Be

Dag 6

Na het ontbijt verlaat u het charmante Eden Lodge en wordt per speedboot naar Nosy Be, uw volgende exotisch locatie, gebracht. U bezoekt vandaag het Nosy Tanikely Marine reservaat. Dit reservaat is een van de beste plekken om te gaan snorkelen. Tussen het koraal en anemonen zwemmen talrijke kleurrijke visjes en zeeschildpadden. Neem de tijd om het eiland zelf te onderzoeken en maak een wandeling naar de vuurtoren. Misschien ziet u de fruit etende vleermuizen of lemuren! In de middag brengt een bootje u terug naar Nosy Be en heeft u een transer naar uw accommodatie. Manga Soa heeft een ontspannen sfeer en ligt in een fraaie botanische tuin. 
Verblijf: Manga Soa Lodge, inclusief alle maaltijden en gebruik snorkeluitrusting


Dag 7

Nosy Be - Lokobe Nature Reserve

Dag 7

In de ochtend wordt u opgehaald en naar het vissersdorpje Ambatozavavy gebracht. Na een korte wandeling door de mangrove bossen gaat u aan boord van een traditionel pirogue die u naar het Lokobe reservaat brengt. In het dorpje heeft u een traditionele lunch, waarna u een wandeling maakt door het regenwoud, op zoek naar lemuren, kameleons, slangen en spinnen. Voor vertrek kunt u nog even rondsnuffelen op de lokale ambachtsmarkt.
Verblijf: Manga Soa Lodge, inclusief alle maaltijden


Dag 8 t/m 10

Nosy Be - Tsarabanjina

Dag 8 t/m 10

Na ontbijt heeft u weer een transfer per auto en boot naar het hoogtepunt van uw reis. Uw exclusieve accommodatie voor de komende dagen ligt op een idyllisch, onbewoonde eilandje. Op dit privé eilandje wordt de dag bepaald door het rustgevende en eeuwige ritme van de zee. U hoeft hier niets te doen, behalve genieten en uitrusten. U kunt een wandelingetje maken over het eilandje of gaan snorkelen, duiken, vissen of zeilen. Of verwen u zelf met een heerlijke massage!
Verblijf: Tsarabanjina Lodge (beachfront villa met persoonlijke ligbedden op het strand), inclusief alle maaltijden


Dag 11

Tsarabanjina - Nosy Be - Antananarivo

Dag 11

Vandaag heeft een transfer per boot terug naar Nosy Be voor uw binnenlandse vlucht naar Tana, waar u nog 1 nacht verblijft.
Verblijf: Relais de Plateaux of gelijkwaardig, inclusief ontbijt  


Dag 12 en 13

Antananarivo - Amsterdam

Dag 12 en 13

In de loop van de dag vertrekt uw vlucht terug naar Nederland, waar u de volgende dag aankomt.