Madagascar reizen Madagascar reizen Madagascar reizen

Een rondreis door Madagascar op maat

“Na een rondreis door Madagascar verbleef ik nog een paar dagen op het eiland Nosy Be voor de kust. Het was er heerlijk vertoeven aan een parelwitte stranden en azuurblauwe zee. Een zacht briesje voer de heerlijkste geuren aan, vanille, specerijen en vooral de geur van de Ylang Ylang bloemen die hier groeien. Nosy Be wordt niet voor niets het parfumeiland genoemd. Een ontspannen einde van een fantastische rondreis door Madagascar.” – Marcella, Sable Tours

Madagascar rondreizen op maat – samengesteld zoals u wilt 

Vindt u tussen alle Madagascar rondreizen niet wat u zoekt? Laat het ons weten en wij stellen in overleg met u uw ideale rondreis door Madagaskar samen. Het eiland is groot en is het verstandig om goede keuzes te maken over wat u wilt zien of doen. Door de ligging van Madagascar is het land een boeiende mix tussen Azië, Arabië en Afrika. De natuur is wonderbaarlijk mooi; bizarre rotsformaties, ondoordringbare regenwouden, droge woestijnen, kleurrijke koraalriffen en de meest vreemdsoortige dieren. De bevolking is vaak verlegen, maar uiterst vriendelijk. Nog maar weinig toeristen hebben Madagascar ontdekt en een rondreis in Madagascar is dan ook echt een ontdekkingsreis.  

Onze tip voor Madagascar rondreizen op maat. 

Bij een rondreis in Madagascar kunt u de bijzondere flora en fauna vaak het best te voet bewonderen. Vergeet daarom niet een paar goede wandelschoenen mee te nemen. 

Wilt u meer informatie over Madagascar rondreizen op maat, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.