Namibië reizen Namibië reizen Namibië reizen
Victoria Falls - Windhoek groepsreis
vanaf
€ 2359,00

Contact opnemen
Soort reis: Groepsreizen
Thema: Safari, Cultuur, Natuur
Duur van de reis: 17 dagen
Reisperiode: Vaste vertrekdata
Aantal personen: Min. 4, max. 12

Boek deze reis Vraag offerte aan

Victoria Falls naar Windhoek groepsreis

De Victoria Falls naar Windhoek groepsreis is gevuld met afwisseling en verscheidenheid, niet alleen van landschappen en culturen, maar ook een zeer grote diversiteit van dieren. Uw avontuur begint bij Victioria Falls, waar u een van de natuurwonderen van de wereld kunt bekijken. De Caprivi strook is beroemd vanwege de Kwando rivier en het Mahango Game Reserve. Hier kunt u o.a. litschiewaterbokken zien. Na een verblijf op de oevers van de machtige Kavango rivier bezoekt u de hoogtepunten van Namibië, zoals het Etosha National Park, Damaraland, Swakopmund en de rode zandduinen van Sossusvlei. Uw internationale groep bestaat uit maximaal 12 personen. U verblijft bij deze reis in comfortabele accommodaties. Inclusief 14x ontbijt, 11x lunch en 9x diner. 


Dag 1

Vertrek Europa

Dag 1

U vertrekt vandaag vanuit Europa.


Dag 2 en 3

Aankomst - Livingstone

Dag 2 en 3

Na aankomst op de luchthaven van Livingstone heeft u een transfer naar uw accommodatie. In de middag ontmoet u de rest van uw groep en maakt u kennis met uw gids/chauffeur. U bezoekt de watervallen – een van de 7 natuurlijke wereldwonderen. Het uitzicht over de watermassa die zich naar beneden stort is onbeschrijflijk en een fantastische ervaring. 
Op dag 3 neemt uw gids u mee voor een tour naar dit indrukwekkende schouwspel. De rest van de dag kunt u zelf invullen met optionele activiteiten in de omgeving van de watervallen.
Verblijf: Victoria Falls Waterfront chalets
Inclusief 1x ontbijt op dag 3 en entree voor het Victoria Falls Nature Reserve.


Dag 4

Livingstone - Caprivi (Kwando rivier)

Dag 4

De Caprivi strook wordt aan de west- en oostkant begrensd door 4 rivieren; de Okavango, Kwando, Zambezi en Chobe. Sinds mensenheugenis leven mens en dier op de oevers van deze rivieren. De Caprivi strook is dan ook de streek met de grootste biodiversiteit van Namibië, met een prachtige natuur en overvloed aan wild. In de middag maakt u een boottocht op de Kwando rivier.
Verblijf: Camp Kwando
Inclusief 1x ontbijt, 1x lunch, 1x diner en boottocht op de Kwando rivier.
Afstand: 350km / Reistijd: ±4 uur


Dag 5

Caprivi (Kwando rivier) - Rundu (Mahangu National Park)

Dag 5

Ongeveer 8km vanaf Popa Falls vindt u Ngepi Camp aan de machtige Okavango rivier die de Okavango Delta van water voorziet. Na een vrij korte rit vanuit Camp Kwando gaat u vanmiddag op een game drive door het fantastische Mahangu Nationale Park. Uw verblijf hier is gewoon fascinerend, mede door uw eigen openlucht badkamer.
Verblijf: Ngepi Camp
Inclusief 1x ontbijt, 1x lunch, 1x diner, 1x game drive in Mahango National Park en entreegelden.
Afstand: 200 km / Reistijd: ±3 uur


Dag 6

Caprivi (Mahangu National Park) - Rundu

Dag 6

De reis gaat verder naar het westen richting Rundu. De route voert u door typische nederzettingen met rieten huisjes en structuren van hout voor bescherming van vee. Bij uw verblijf, Inkwazi Lodge, heeft u een smakelijk diner. Geniet hier van de spectaculaire zonsondergang waarvoor dit gebied zo bekend staat.
Verblijf: Inkwazi Lodge
Inclusief 1x ontbijt, 1x lunch.
Afstand: 210 km / Reistijd: ±3 uur


Dag 7 t/m 9

Rundu - Etosha National Park

Dag 7 t/m 9

Vandaag heeft u de langste reisdag van het programma. U gaat naar het bijzondere Etosha Nationale Park en vertrekt vrij vroeg vanuit Rundu naar het zuiden. Door de enorme vlaktes en weidsheid is Etosha een van de mooiste parken in de wereld. Hier kunt u ook kennismaken met wild dat in andere wildparken in zuidelijk Afrika moeilijk te zien is, zoals springbokken, grondeekhoorns en de secretarisvogel. Geniet van de 2 volle dagen in het park.
Verblijf: Tarentaal Guest Farm
Inclusief 3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner en 2 volle dagen game drives in Etosha Nationale Park inclusief entreegelden.
Afstand: 640 km / Reistijd: ±7 uur


Dag 10

Etosha National Park - Damaraland (Brandberg)

Dag 10

Een bezoek aan Brandberg is zeer de moeite waard en u slaapt vanavond aan de voet van deze hoogste berg in Namibië. Onderweg bekijkt u het Petrified Forest. De versteende boomstammen die hier liggen zijn zo’n 250 miljoen jaren oud. In de omgeving van Brandberg zijn woestijn olifanten te vinden, die langere benen hebben dan normaal om beter door het woestijn gebied te kunnen navigeren. Samen met een lokale gids maakt u een wandeling om de beroemde White Lady rotstekening te bekijken.
Verblijf: Brandberg White Lady
Inclusief 1x ontbijt, 1x lunch, 1x diner en bezoeken aan Versteende woud en Brandberg, inclusief entreegelden.
Afstand: 330 km / Reistijd: ±6 uur


Dag 11 en 12

Damaraland (Brandberg) - Swakopmund

Dag 11 en 12

In Swakopmund komt vaak mist voor. Dit komt door het temperatuurverschil tussen het warme binnenland van Namibië en de koude zee, gemiddeld 16 graden. U bezoekt eerst de grote zeehondenkolonie bij Cape Cross onderweg naar Swakopmund. Hier kunt u ook excursies boeken waarbij u met een bootje de zee opgaat voor het bekijken van dolfijnen en diverse watervogels, zoals pelikanen. Bezoek eens een echte “Konditorei”, afkomstig van de vele Duitse immigranten. U kunt zelf uw vrije dag in Swakopmund naar eigen wens invullen.
Hotel d’Avignon
Inclusief 2x ontbijt, 1x lunch en bezoek aan Cape Cross inclusief entreegelden.
Afstand: 250 km / Reistijd: ±3,5 uur


Dag 13 en 14

Swakopmund - Sossusvlei

Dag 13 en 14

Synoniem aan Namibië zijn natuurlijk de rode zandduinen van Sossusvlei en Deadvlei, maar Sesriem Canyon wordt bij deze reis niet vergeten. Het is bijna niet te geloven dat deze canyon van tijd tot tijd meters hoog onder water staat. Op de dag dat u Deadvlei en Sossusvlei bezoekt, kunt u een wandeling met onze gids maken of voor een klein bedrag met een gespecialiseerd voertuig er naartoe rijden. Tip: neem een vlucht over de duinen en bekijk de wereld vanuit een heel ander oogpunt.
Verblijf: Desert Camp
Inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner en bezoek inclusief entreegelden aan Sesriem Canyon en Naukluft National Park.
Afstand: 350 km / Reistijd: ±5 uur


Dag 15

Sossusvlei - Windhoek

Dag 15

Windhoek, oorspronkelijk vernoemd ‘Winterhoek’ naar Jan Jonker, is een naam afkomstig van de Kaapkolonie waar de heer Jonker verbleef voor zijn tocht naar het noorden. In het stadje vindt u nog veel overblijfselen uit de tijd van de Duitse kolonialisatie, zoals de beroemde kerk. Deze avond heeft u uw laatste diner in Namibië. 
Verblijf: Klein Windhoek Guesthouse
Inclusief 1x ontbijt en 1x lunch.
Afstand: 345 km / Reistijd: ±5 uur


Dag 16 en 17

Windhoek vertrek - aankomst Europa

Dag 16 en 17

Na ontbijt neemt u afscheid van de groep. In de ochtend kunt u nog de stad verkennen, waarna u een transfer naar de luchthaven heeft voor uw vlucht terug naar Europa.
Inclusief 1x ontbijt en transfer naar Windhoek luchthaven.
Afstand: 50 km / Reistijd: ±0,5 uur