Masai Masai Masai
Huwelijksreis Tanzania, 2 weken
vanaf
€ 4485,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Huwelijksreizen, Safari, Strand
Duur van de reis: 13 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Boek deze reis Vraag offerte aan

Huwelijksreis Tanzania

Romantiek, avontuur en ontspanning. Drie ingrediënten voor een ideale huwelijjksreis. Onze huwelijksreis Tanzania combineert avontuurlijke safari's in het zuiden van Tanzania met een paradijselijk verblijf op een van 's werelds hemelse stranden op een privé schiereiland voor de kust; dit is het perfecte begin van een lang en gelukkig huwelijk! U bezoekt het Mikumi, Ruaha en Selous National Park en verblijft bij romantische lodges, waar het vriendelijke personeel er alles aan zal doen om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Al uw maaltijden en transfers per kleine chartervluchtjes zijn bij de prijs inbegrepen.


Dag 1

Amsterdam - Dar Es Salaam

Dag 1

Na aankomst in Dar Es Salaam wordt u opgewacht door onze agent en naar uw accommodatie gebracht.
Verblijf: Dar es Salaam Serena Hotel, inclusief ontbijt


Dag 2 en 3

Dar Es Salaam - Mikumi National Park

Dag 2 en 3

Na ontbijt wordt u weer opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor uw binnenlandse chartervlucht naar uw verblijf bij het Mikumi National Park. Het minder bekende Mikumi ligt ten noorden van het Selous National Park en heeft prachtige vergezichten. Er lopen grote kuddes wild op de Mkata vlakte, zoals gnoes, zebra's en buffels. Waar grote kuddes zijn, liggen ook roofdieren op de loer, zoals wilde honden! Ook voor vogelaars is het gebied met meer dan 400 soorten vogels interessant. U verblijft bij Vuma Hills óf Stanley's Kopje in luxe tenten, compleet met en-suite badkamer. 
Verblijf: Vuma Hills of Stanley's Kopje
, inclusief alle maaltijden en 2 dagelijkse safari's in open voertuigen.


Dag 4 en 5

Mikumi National Park - Ruaha National Park

Dag 4 en 5

Na een korte vlucht bereikt u uw volgende bestemming, Ruaha National Park. De Great Ruaha rivier is de levensader voor dit gevarieerde nationale park. Langs de rivier is het dan ook een komen en gaan van wild dat komt drinken. Het landschap is afwisselend, met rotsen, graslanden en dicht beboste heuvels. Op de savannes groeien verspreid baobab bomen, de ‘reuzen’ onder de boomsoorten. Doordat het park zich in een overgangszone tussen het noordelijke en zuidelijke halfrond bevindt, treft u hier diersoorten en planten aan die in beide gebieden voorkomen. Ruaha heeft een grote populatie leeuwen, maar óók wilden honden! Op de savannes heeft u een goede kans om cheeta’s te zien jagen. 
Verblijf: Ruaha River Lodge, inclusief alle maaltijden en 2 dagelijkse safari's in open voertuigen.


Dag 6 en 7

Ruaha National Park - Selous National Park

Dag 6 en 7

Het Selous National Park is een verborgen juweel, met een enorme hoeveelheid wild. Hopelijk zult u tijdens uw safari's wilde honden zien; een van de meest bedreigde diersoorten in de wereld. In Selous leven een derde van alle olifanten in Tanzania en twee derde van alle wilde honden. Maar natuurlijk is al het wild dat u tegenkomt bijzonder! Doordat Selous niet zo bekend is, trekt het minder toeristen en is het gebied nog echt ongerept. Uw verblijf ligt hoog op de oever van de Rufiji rivier, de levensader van het park. Vanaf de veranda van uw tent kunt u tegen zonsondergang de nijlpaarden bewonderen, die uit de rivier komen om te grazen. Naast de gebruikelijke safari's in open voertuigen kunt u ook boot- en wandelsafari's maken.
Verblijf: Rufiji River Lodge, inclusief alle maaltijden en safari activiteiten.


Dag 8 t/m 11

Selous National Park - Lazy Lagoon Island

Dag 8 t/m 11

Uw sluit uw huwelijksreis af met een ontspannen verblijf aan het strand. In de loop van de dag wordt u naar de landingsstrip gebracht voor uw vlucht naar Lazy Lagoon Island, een privé schiereiland voor de kust van Tanzania. Een parelwit strand en de golven van een intens blauwe zee zijn slechts een paar stappen van uw bed verwijderd! De dagen brengen beloftes van zon, zee, zwemmen, snorkelen en relaxen, slechts onderbroken door heerlijke maaltijden.
Verblijf: Lazy Lagoon Island Lodge, inclusief alle maaltijden.


Dag 12 en 13

Lazy Lagoon Island - Amsterdam

Dag 12 en 13

Vandaag heeft u een transfer terug naar het vliegveld van Dar Es Salaam voor uw vlucht terug naar huis na hopelijk een onvergetelijk en super romantische huwelijksreis!