Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari in Tanzania in 2023

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Rondreis Kenia in septemer 2023

In september 2023 maakten we onze droomreis naar Kenia, die door Marcella en Pieter van Sable Tours pérfect is verzorgd. Het contact vooraf was heel prettig en persoonlijk, we kregen goed advies over de mogelijkheden. De offerte die we ontvingen was duidelijk en helder en door de mooie presentatie die werd gestuurd kregen we meteen zin om te vertrekken!

Na nog enkele kleine aanpassingen lag er een voorstel dat helemaal aan onze wensen voldeed. Bij aankomst werden we opgewacht, ons hotel lag vlakbij de luchthaven dus we hadden geen lange transfer. De volgende dag maakten we kennis met onze chauffeur, Peter, die ons de hele reis veilig over de soms hectische en slechte wegen heeft gebracht. Dit was de eerste keer voor ons dat we met een privé chauffeur reisden, maar we voelden ons direct op ons gemak bij Peter.

We bezochten het Amboseli National Park, Lake Nakuru, de Masai Mara en Lake Naivasha. Wat hebben we veel gezien en beleeft, vooral de gnoes in de Mara vonden we indrukwekkend. We zagen verder leeuwen, veel olifanten in Amboseli, cheeta’s, 2x een luipaard en neushoorns bij Lake Nakuru. Na alle indrukken was het fijn dat we iedere keer bij prima accommodaties verbleven met ruime tenten of kamers.

Pieter en Marcella, bedankt dat jullie zo’n prachtige reis voor ons hebben geregeld, we gaan zeker nog een keer terug naar Afrika!

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.