Rups in het Kruger National Park in Zuid-Afrika Rups in het Kruger National Park in Zuid-Afrika Rups in het Kruger National Park in Zuid-Afrika

Themareizen

Sable Tours heeft voor u een aantal mooie themareizen naar Afrika

Heeft u een speciale reden voor uw vakantie naar Afrika, maar weet u nog niet precies welke bestemming aan uw wensen voldoet? Bekijk dan eens onze thema’s, zoals safari, natuur of strand. U vindt hier per thema onze reizen naar Afrika.

Misschien heeft u zelf wel een heel bijzonder thema in gedachten, dat u niet in onze lijst terug vindt. Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen met u zullen wij de mogelijkheden onderzoeken om uw speciale themareis naar Afrika voor u te realiseren!


Afrika is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis. Romantisch en idyllisch, avontuurlijk en bruisend, cultuur en rijke natuur, u vindt het allemaal op dit continent. Sable Tours weet voor u de meest unieke plekjes te vinden voor een huwelijksreis in Afrika die minder bekend zijn bij het grote publiek, zodat u samen kunt genieten zonder op te gaan in de grote massa.

Bestaat er iets mooiers dan het bewonderen van dieren in hun natuurlijke leefomgeving? Tijdens een Afrika safari vergeet u de waan van alle dag en beseft u pas goed hoe mooi onze aarde eigenlijk is.

Een uitgestrekte grasvlakte. In de verte verplaatsen giraffes zich statig, terwijl een troep leeuwen ligt te luieren onder een groepje acacia’s. Ziet u dit beeld voor u? Natuurreizen naar Afrika spreken tot de verbeelding; spanning, romantiek, verbazing, maar vooral ontzag voor de onvoorstelbaar mooie natuur.

Afrika heeft veel te bieden voor levensgenieters. Luxe reizen naar Afrika bieden veel afwisseling met ingrediënten zoals eeuwenoude culturen en interessante geschiedenis, een adembenemende natuur, en culinaire hoogstandjes. Wij hebben een groot aanbod aan luxe vakanties in Afrika met accommodaties die nét dat verschil maken.

Een strandvakantie in Afrika staat gelijk aan het 'bounty' gevoel; hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, cocktails met een parasolletje en een intens blauwe zee. Wordt de drukte u teveel en bent u toe aan een relaxte vakantie, dan is een strandvakantie in Afrika ideaal. U vindt hier geen drukke strandtenten met harde muziek en volle ligbedden, maar vooral rust, natuur en ruimte.

Een culinaire reis naar Afrika is een ontdekkingstocht der zinnen. Terwijl u geniet van de prachtige natuur om u heen worden u de heerlijkste gerechten voorgeschoteld! Het koloniale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat de Afrikaanse keuken een heerlijke mix is geworden van diverse invloeden.

Bij culturele reizen ziet u hoe de bevolking van Afrika leeft, woont en werkt en leert u meer over hun tradities en gewoontes. De cultuur in Afrika is voor een groot deel beïnvloed door de koloniale overheersing. Toch zult u nog veel kunnen zien van de soms eeuwenoude tradities van Afrika’s oorspronkelijke bewoners.