Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Culinaire reizen Afrika

Wijnproeverij in de Wijnlanden in Zuid Afrika
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Filters

Bekijk de reizen die Sable Tours aanbiedt.

Hieronder vindt u de reizen naar alle bestemmingen die Sable Tours aanbiedt.

Een culinaire reis naar Afrika laat uw zinnen prikkelen

“Een culinaire reis naar Afrika is een tongstrelend avontuur. Zo bezocht ik jaren geleden Prince Albert, een onbeduidend dorpje in de Karoo. In een lokaal restaurantje serveerde men daar echter het lekkerste lamsgerecht dat ik ooit tijdens een culinaire reis heb gegeten! De speciale vegetatie van de Karoo zorgt ervoor dat het lamsvlees uit deze streek een heel bijzondere smaak heeft.”

– Pieter, Sable Tours

Boek uw culinaire reis bij Sable Tours en proef Afrika!

Een culinaire reis naar Afrika is een ontdekkingstocht der zinnen. Terwijl u geniet van de prachtige natuur om u heen worden u de heerlijkste gerechten voorgeschoteld! Het koloniale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat de Afrikaanse keuken een heerlijke mix is geworden van diverse invloeden. Zo ontstond de Kaap Maleise keuken door de slaven uit het Verre Oosten die in keukens van de VOC notabelen werkten en vindt u in Oost Afrika veel Arabische en Noord-Afrikaanse gerechten. De Franse Hugenoten brachten wijnranken mee uit hun vaderland, met als resultaat dat de Zuid-Afrikaanse wijnen zich nu kunnen meten met wijnen uit de hele wereld. U moet niet verbaasd zijn als u in de Namibische woestijn een Konditorei met heerlijk gebak tegenkomt. Overal in de Afrikaanse keuken vormen lokale producten, aangevuld met exotische kruiden en specerijen, een basis voor originele gerechten. Vis, schaaldieren, vlees, gevogelte en wild zijn zeer smakelijk; de dieren hier hebben een goed leven gehad onder de Afrikaanse zon!

Wilt u meer informatie over een culinaire reis in Afrika, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.