Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele Afrika reizen

Oude auto's onderweg in Namibië
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Filters

Bekijk de individuele Afrika reizen die Sable Tours aanbiedt.

Hieronder vindt u alle individuele Afrika reizen die Sable Tours aanbiedt.

Individuele Afrika reizen van Sable Tours - uw reis, uw regels

“Individuele Afrika reizen worden door iedereen anders ingevuld. Er is namelijk maar één perfecte individuele Afrika reis voor u; dat is de reis die helemaal aan úw wensen voldoet. Uw wensen en ideeën staan dan ook centraal bij het samenstellen van onze individuele Afrika reizen. Welke bestemming in Afrika u ook kiest, met onze persoonlijke begeleiding kunt u er zeker van zijn dat uw reis onvergetelijk zal zijn.””

– Marcella, Sable Tours

Bij Sable Tours begrijpen we dat reizen niet alleen een route naar een bestemming is, maar een reis naar zelfontdekking, avontuur en verrijking. Daarom bieden wij individuele Afrika reizen aan die perfect zijn afgestemd op uw wensen en verlangens. Of u nu een doorgewinterde avonturier bent of net begint aan uw reisavonturen, wij zijn er om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Afrika heeft de individuele reiziger enorm veel te bieden. De schoonheid en diversiteit aan landschappen, de authentieke culturen en indrukwekkende diersoorten zijn ongekend. Het is niet voor niets dat de verhalen van de grote ontdekkingsreizigers van weleer nog steeds tot de verbeelding spreken. Lees hier waarom onze individuele Afrika reizen ook voor u de beste keuze zijn.

Waarom zou u kiezen voor een individuele Afrika reis met Sable Tours? Hier zijn enkele onweerstaanbare redenen:

Maatwerk: uw reis, uw regels. Bij Sable Tours draait alles om uw behoeften en interesses. We luisteren naar uw wensen en creëren een unieke reisroute die precies bij u past. In plaats van een standaard groepsreis, waarbij het reisschema en de activiteiten vastliggen en u reist met een grote groep, geven onze individuele Afrika reizen u de vrijheid en flexibiliteit om uw eigen keuzes te maken. Geen vast reisschema, geen groepsdruk – alleen u en de wereld die u wilt ontdekken. U bepaalt zelf wanneer u vertrekt, hoe lang uw individuele Afrika reis duurt, waar u wilt verblijven en welke activiteiten u wel of niet wilt doen. U kunt uw eigen reisschema samenstellen in overleg met ons, en kiest zelf welke bestemming(en) u wilt bezoeken. Of u nu op safari wilt in de Serengeti, de duinen van Sossusvlei wilt beklimmen, of door de historische binnenstad van Kaapstad wilt struinen, bij onze individuele Afrika reizen is alles mogelijk. Ook tijdens de reis zelf kunt u uw dagen naar wens indelen. Onze tip daarbij is: probeer niet álles te zien en te doen tijdens uw individuele Afrika reis, geniet van wat u wel ziet en maak u niet druk om wat u heeft overgeslagen. U kunt ten slotte altijd nog een keertje terugkeren voor nog een mooie individuele Afrika reis!

 

Ontdek de wereld op uw eigen voorwaarden met Sable Tours!

Jarenlange expertise in individuele Afrika reizen

We werken al jaren samen met onze partners in Afrika om u de meest authentieke en diepgaande ervaringen te bieden op elke bestemming. We zijn gespecialiseerd in individuele Afrika reizen en bieden deskundig advies. Pieter is een geboren en getogen Zuid-Afrikaan, waardoor u bij uw persoonlijke individuele Afrika reis profiteert van zijn enorme kennis van het continent. Als ‘local’ kent hij de mores van de bestemmingen die we aanbieden en hebben we uitstekende contacten ter plekke. We kennen de leukste accommodaties, regelen uw vervoer voor u en geven u uitgebreide tips over excursies die het beste passen bij uw interesses en wensen.

Voorbereiding en planning van individuele Afrika reizen

Misschien staat een individuele reis naar Afrika al jaren op uw ‘bucket-list’. U wilt graag dat uw droomreis perfect is en precies zó verloopt als u in gedachten heeft. Het plannen van individuele Afrika reizen vergt enige voorbereiding en het is daarom verstandig dat u vooraf goed wordt geïnformeerd. Zo dient u o.a. op de hoogte te zijn van visumvereisten en de vaccinaties die voor de verschillende bestemmingen worden aangeraden. We raden u ook aan om uw reis naar Afrika ruim voor vertrek te boeken, aangezien u anders zeker in het hoogseizoen de kans loopt dat uw droomverblijf al is volgeboekt. We adviseren bij al onze individuele Afrika reizen dan ook om minstens 6 maanden voor vertrek bij ons te boeken.

Veiligheid en duurzaam reizen bij individuele Afrika reizen

Natuurlijk staat de veiligheid van onze klanten bij Sable Tours voorop. Indien u uw individuele Afrika reis bij ons boekt, bent u ervan verzekerd dat u veilig op pad kunt. We zijn op de hoogte van de actuele situaties ter plekke en doen alleen zaken met accommodaties die in veilige wijken en gebieden zijn gelegen. Voor vertrek ontvangt u van ons uitgebreide informatie over veiligheidsrichtlijnen en voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen én geven u tips over wat u wel en niet moet doen tijdens uw reis. Door het boeken van uw reis bij Sable Tours kunt u zorgeloos op reis.

Ook duurzaamheid staat bij onze individuele Afrika reizen hoog in het vaandel. Zo werken we bij voorkeur samen met eco-vriendelijke verblijven die gebruik maken van zonne-energie. Veel van onze partners zetten zich in voor de lokale gemeenschappen door projecten op te zetten en werkgelegenheid te scheppen. Heel belangrijk is uiteraard de bescherming van de prachtige natuur en wilde dieren van Afrika. Sable Tours biedt geen activiteiten aan waarbij direct contact is tussen mensen en wilde dieren, zoals het aaien van cheeta’s of het rijden op olifanten. Zo dragen we een steentje bij aan verantwoord toerisme.

Laat u inspireren door onze individuele Afrika reizen, die u de mogelijkheid bieden om dit mooie continent op úw manier te ontdekken. De unieke ervaringen die u op zult doen, samen met ons deskundige advies, zullen zorgen voor een reis vol herinneringen. Begin nog vandaag met het plannen van uw individuele Afrika reis!

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.