Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Culturele reizen

Zittende vrouw met beschilderd gezicht op Madagascar
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Filters

Bekijk de culturele reizen naar Afrika die Sable Tours aanbiedt.

Hieronder vindt u alle culturele reizen naar Afrika die Sable Tours aanbiedt.

Boeiende culturele reizen naar Afrika

“Als ik bij onze culturele reizen in Grahamstown kom, bezoek ik altijd mamma N’Doks, die daar in een township woont. Deze Xhosa vrouw is als een tweede moeder voor me en ieder weerzien is dan ook emotioneel. Geheel volgens haar traditie heeft ze voor mij een zogenaamde ‘love letter’ gemaakt, een amulet van kralen in de kleuren rood, wit en lichtblauw.”

– Pieter, Sable Tours

Zie hoe de Afrikanen leven, wonen en werken bij onze cultuur reizen

Bij culturele reizen ziet u hoe de bevolking van Afrika leeft, woont en werkt en leert u meer over hun tradities en gewoontes. De cultuur in Afrika is voor een groot deel beïnvloed door de koloniale overheersing. Toch zult u nog veel kunnen zien van de soms eeuwenoude tradities van Afrika’s oorspronkelijke bewoners. Zo leven de San en Himba stammen in Namibië nog altijd van de jacht en het verzamelen van voedsel. Bij cultuur reizen in Kenia en Tanzania maakt u kennis met de trotse Maasai, die ons laat zien hoe men in harmonie kan leven met de natuur zonder deze uit te putten. In Zuid-Afrika leven verschillende stammen, waarvan de Zulu’s misschien wel het bekendst zijn. In KwaZulu Natal kunt u tijdens cultuur reizen meer te weten komen over dit ooit zo krijgshaftige volk, dat onder koning Shaka Zulu verenigd werd.

Wilt u meer informatie over culturele reizen naar Afrika, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.