Header18 Header18 Header18

Individuele reizen in Botswana

Individuele rondreis Botswana – geniet van de prachtige safari’s

"Tijdens een individuele rondreis in Botswana verbleef ik bij een verblijf midden in de Okavango Delta. Ik werd erheen gevlogen in een klein vliegtuigje. Onder me zag ik olifanten door het water waden, een schitterend gezicht. Bij een individuele rondreis in Botswana is een vlucht over de delta een ervaring op zich!." - Pieter, Sable Tours

Lees verder »

 

Sable Tours stelt uw individuele rondreizen in Botswana voor u samen

Een individuele rondreis in Botswana geeft u de vrijheid om uw ideale vakantie samen te stellen. Sable Tours helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Botswana biedt u veel afwisseling in natuurparken en de safari’s die u er kunt maken zijn onovertroffen. Bent u geïnteresseerd in cultuur, dan kunt u bij rondreizen in Botswana kennismaken met de San bevolking. De San Bushmen staan dicht bij de natuur; ze leven van hetgeen het land oplevert.  Ons aanbod aan individuele rondreizen in Botswana is al even divers als het land. Zoekt u een beetje avontuur, dan spreekt een kampeerrondreis u vast aan. Wilt u liever wat meer luxe, dan kunt u kiezen voor een vakantie in Botswana waarbij u midden in de delta verblijft in luxe accommodaties. U wordt per motorboot of per vliegtuig van verblijf naar verblijf vervoerd.

Heeft u vragen over een individuele rondreis naar Botswana, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Benieuwd naar meer Botswana? Bekijk dan al onze reizen naar Botswana.

 


Best of Botswana
vanaf
€ 2027,00

Best of Botswana

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Thema: Safari, Natuur
Duur van de reis: 8 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen
Botswana in Stijl
vanaf
€ 4616,00

Botswana in Stijl

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Thema: Safari, Luxe
Duur van de reis: 13 of 15 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen