Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen

Oude auto's onderweg in Namibië
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Filters

Bekijk de reizen die Sable Tours aanbiedt.

Hieronder vindt u de reizen naar alle bestemmingen die Sable Tours aanbiedt.

Individuele reizen van Sable Tours - uw reis, uw regels

“individuele reizen naar Afrika worden door iedereen anders ingevuld. Er is namelijk maar één perfecte individuele reis voor u; dat is de reis die helemaal aan úw wensen voldoet. Uw wensen en ideeën staan dan ook centraal bij het samenstellen van onze individuele reizen. Welke bestemming in Afrika u ook kiest, met onze persoonlijke begeleiding kunt u er zeker van zijn dat uw reis onvergetelijk zal zijn.”

– Marcella, Sable Tours

Bij Sable Tours begrijpen we dat reizen niet alleen een bestemming is, maar een reis naar zelfontdekking, avontuur en verrijking. Daarom bieden wij individuele reizen aan die perfect zijn afgestemd op uw wensen en verlangens. Of u nu een doorgewinterde avonturier bent of net begint aan uw reisavonturen, wij zijn er om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Ontdek de wereld op uw eigen voorwaarden met Sable Tours!

Waarom zou u kiezen voor een individuele reis met Sable Tours? Hier zijn enkele onweerstaanbare redenen:

Maatwerk: uw reis, uw regels. Bij Sable Tours draait alles om uw behoeften en interesses. We luisteren naar uw wensen en creëren een unieke reisroute die precies bij u past.

Privé-ervaring: Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van een individuele reis. Geen vast reisschema, geen groepsdruk – alleen u en de wereld die u wilt ontdekken.

Jarenlange expertise: We werken al jaren samen met onze partners in Afrika om u de meest authentieke en diepgaande ervaringen te bieden op elke bestemming.

Comfort en luxe: Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke trekkingen in de wildernis, ontspanning in een luxe resort, of een combinatie van beide, we zorgen voor accommodaties en voorzieningen die aan uw verwachtingen voldoen.

24/7 ondersteuning: We staan altijd voor u klaar om eventuele vragen of verzoeken te beantwoorden, zodat u met een gerust hart kunt reizen.

Duurzaamheid: Bij Sable Tours streven we naar verantwoord toerisme en duurzaamheid. We werken samen met partners die zich inzetten voor het behoud van de natuur en culturele diversiteit.

Waar wacht u nog op? Uw persoonlijke reisavontuur wacht op u. Neem contact op met Sable Tours en laat ons uw dromen tot leven brengen. Reis zoals u dat wilt – reis met Sable Tours!

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.