Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari reizen

Olifant tijdens safari in open voertuig in Zuid-Afrika
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Filters

Bekijk de reizen die Sable Tours aanbiedt.

Hieronder vindt u de reizen naar alle bestemmingen die Sable Tours aanbiedt.

Safari Afrika – Wilde dieren spotten met Sable Tours

“Bij de leukste safari in Afrika die ik mee heb gemaakt was de hoofdrol weggelegd voor een vogel! Tijdens een rit door het Madikwe reservaat vloog een ‘bromvoël’ op de motorkap van ons voertuig. Toen we na een tijdje verder reden voor onze Afrika safari, ging de vogel achter ons aan en vloog naar binnen om plaats te nemen op een van de zitplekken. Het beest reed rustig met ons mee terug naar het kamp, om daar uit te stappen, op zoek naar een lekker hapje bij de keuken! Het bizarre was dat de vogel, hoewel er meerdere safari voertuigen rondreden, altijd alléén meereed met een voertuig van ons kamp. Blijkbaar herkende hij het logo op de zijkant van de auto!”

– Pieter, Sable Tours

Afrika Safari - een belevenis die u nooit zult vergeten!

Bestaat er iets mooiers dan het bewonderen van dieren in hun natuurlijke leefomgeving? Tijdens een Afrika safari vergeet u de waan van alle dag en beseft u pas goed hoe mooi onze aarde eigenlijk is. Een safari in Afrika verschilt van land tot land. In Kenia en Tanzania heeft u de eindeloze vlaktes en kunt u een groots spektakel meemaken, de Grote Trek. In de Okavango Delta in Botswana kunt u het wild bezichtigen vanuit een kano (mokoro). Maar ook landen zoals Namibië en natuurlijk Zuid-Afrika hebben veel te bieden. Het Kruger National Park staat niet voor niets bekend als een van de mooiste plekken ter wereld waar u een safari in Afrika kunt meemaken. Of u nu gaat voor een safari in Zuid-Afrika of een safari in Tanzania, bij Sable Tours bent u aan het goede adres! Onze bijzondere Afrika safari reizen staan garant voor een fantastische wildervaring!

Wilt u meer informatie over een safari reis in Afrika, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.