Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Luxe reizen in Botswana

Olifant in de Okavango Delta
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Luxe reizen in Botswana

’’Een luxe vakantie in Botswana betekent een verblijf midden in de Okavango Delta bij intieme en exclusieve lodges. U laat de rust van de natuur op u inwerken. Zittend in een luie stoel kijkt u uit over de rietbanken. Een nijlpaard komt snuivend boven en in de verte grazen een paar olifanten. In de lucht zweeft een visarend, op zoek naar een visje. Ontspan en geniet van uw luxe vakantie in Botswana!’’

– Marcella, Sable Tours

Luxe vakantie naar Botswana; exclusief op safari

Bent u op zoek naar een bestemming voor een prachtige luxe safari reis, dan biedt Botswana u alles wat u wenst. Als de ‘hussle en bussle’ van het dagelijkse leven u teveel wordt, is Botswana dé uitgelezen plek om even totaal bij te tanken. Pas u aan aan het ritme van de natuur, waar de vogels ontwaken bij het eerste ochtendlicht, de leeuwen luieren in de schaduw op het heetst van de dag en de nijlpaarden aan het diner beginnen na het cocktailuurtje. Sable Tours kan u exclusieve accommodaties aanbieden midden in de Okavango Delta, maar heeft daarnaast ook juweeltjes in de Kalahari woestijn en in het Chobe National Park. Natuurlijk verzorgen wij uw luxe reis in Botswana voor u van a tot z.

Boek uw luxe reis en safari in Botswana bij Sable Tours

Wilt u meer informatie over een luxe safari vakantie in Botswana of al onze andere reizen naar Botswana ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.