Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari reizen in Botswana

Olifant in de Okavango Delta
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Safari reizen in Botswana

’’Gaat u in Botswana op safari, dan mag u de Okavango Delta niet overslaan. In dit moerassige gebied worden maar weinig toeristen toegelaten, waardoor de natuur en dieren beschermd blijven. U verblijft  tijdens uw safari reizen in Botswana in kleine kampen in luxe tenten of comfortabele chalets zonder omheining. U moet dan ook niet verbaasd zijn als het wild bij een Botswana safari zo door het kamp loopt.’’

– Pieter, Sable Tours

Ga op safari in Botswana met Sable Tours

Bij een safari in Botswana moet u vroeg uit de veren! Een safari is niets voor luilakken, het wild is het meest actief tijdens de vroege ochtenduren en tegen zonsondergang. Uw kansen om dieren te spotten zijn dan ook het grootst. U rijdt rond in een open safari voertuig of peddelt in een mokoro (kano) en speurt de omgeving af. Verschuilt zich daar iets in het riet, of ligt er iets op de loer achter dat bosje? Gelukkig heeft u ervaren rangers en spoorzoekers bij u die de kleinste aanwijzingen kunnen lezen. U zult merken hoe moeilijk het is om zelfs de grootste olifant te spotten, zo ziet u hem en zo is hij verdwenen in de wildernis! Als u in Botswana op safari wilt gaan, beleeft u zeker enkele spannende avonturen.

U kunt tijdens uw reizen in Botswana verblijven in een luxe lodge, midden in de wildernis, maar het is ook mogelijk om een begeleide kampeersafari te maken. U kunt zich aansluiten bij een kleine groep, of zelfs een privé kampeersafari boeken. Daarbij wordt u van kamp naar kamp gereden, waar na aankomst uw tent al voor u klaar staat! U kunt volop genieten van de natuur tijdens een kampeersafari in Botswana, maar heeft wel de luxe van een bed en eigen sanitair, compleet met ‘bush douche’ in de open lucht.

Wilt u meer informatie over een safari in Botswana of al onze andere reizen naar Botswana ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.