Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Groepsreizen naar Kenia

Olifanten met Mount Kilimanjaro bij Amboseli National Park in Kenia
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Groepsreizen naar Kenia

Groepsreis naar Kenia – reizen met een kleine groep

“Groepsreizen in Kenia laten u meer zien dan alleen maar natuur. U ontmoet tijdens uw vakantie in Kenia ook de vriendelijke bevolking. Kenianen hebben maar heel weinig nodig om gelukkig te zijn. De rondtrekkende stammen leven in huisjes gemaakt van klei, die ze zonder moeite verlaten als ze verder trekken om hun vee te laten grazen. Dat vee, meestal geiten, is hun kostbaarste bezit. Onze groepsreizen in Kenia zetten u aan het denken over wat ‘geluk’ inhoudt.”

– Marcella, Sable Tours

Wat kunt u verwachten bij een groepsreis in Kenia?

Een groepsreis in Kenia laat je kennismaken met de overweldigende natuur en boeiende cultuur van dit land. U bezoekt befaamde, maar ook minder bekende natuurreservaten. De diversiteit aan landschappen biedt eindeloze mogelijkheden voor avontuur en nieuwe ontdekkingen. Verbaas u over de enorme grote kuddes gnoe’s, zebra’s en gazellen, die, gedreven door een oeroud instinct, jaarlijks migreren op zoek naar vers gras. U reist in een klein internationaal gezelschap in comfortabele safari voertuigen. U heeft bij onze groepsreizen naar Kenia dan ook volop de gelegenheid om te genieten en mooie plaatjes te schieten! Bij onze kleinschalige groepsreis naar Kenia én Tanzania heeft u een bijna gegarandeerde kans om de grote trek van gnoes en zebra’s te zien.

Wilt u meer informatie over een groepsreis naar Kenia, dan geven wij u graag een persoonlijk advies. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook voor andere soorten reizen naar Kenia bent u bij ons aan het juiste adres.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.