Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Luxe reizen in Kenia

Olifanten met Mount Kilimanjaro bij Amboseli National Park in Kenia
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Luxe reizen in Kenia

’’Als de avond valt tijdens mijn luxe safari vakantie in Kenia zit ik met een drankje voor mijn luxe tent. Zojuist heb ik het stof van me afgespoeld onder de buitendouche. Ik kijk uit over de rivier waar de nijlpaarden zo zoetjesaan aan land komen. Mijn luxe safari vakantie in Kenia is een aaneenschakeling van lange, heerlijke dagen. Ik kruip daarom vroeg tussen de frisse witte lakens en val in slaap, luisterend naar het gesnuif en gehinnik van de nijlpaarden die rond de tent scharrelen.’’

– Pieter, Sable Tours

Geniet van uw luxe safari vakantie in Kenia

Een luxe safari vakantie in Kenia. U geniet graag met volle teugen en koestert de herinneringen die u tijdens uw reizen opdoet. Een fantastisch uitzicht, superbe bereide maaltijden, een kwaliteitswijn en een luxe kamer met een goed bed. Zodat u de volgende dag uitgerust wakker wordt voor weer een nieuwe dag met nieuwe indrukken. De luxe safari vakantie die wij voor u kunnen organiseren zal zeker aan uw wensen voldoen. U verblijft bij kleine, intieme accommodaties waar persoonlijke service een begrip is. U wordt meegenomen op safari door rangers die u een kijkje zullen geven in het leven van dieren die tot ieders verbeelding spreken. Voor u geen massatoerisme maar een persoonlijke safari in Kenia!

Vindt u niet de luxe safari vakantie naar Kenia die u aanspreekt? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en stellen wij in overleg met u een maatwerkreis naar Kenia voor u samen.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.