Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Strandreizen in Kenia

Olifanten met Mount Kilimanjaro bij Amboseli National Park in Kenia
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Strandreizen in Kenia

’’In Kenia op strandvakantie gaan is een perfecte afsluiter van een safari vakantie. Kenia heeft prachtige stranden waar u heerlijk kunt uitrusten van uw reis. Een safari is vermoeiend, u moet vroeg uit de veren en doet veel indrukken op. Dan is een Kenia strandvakantie dé manier om al het moois dat u heeft gezien te verwerken.’’

– Marcella, Sable Tours

Boek uw Kenia strandvakantie bij Sable Tours

Het kristalheldere water van de Indische Oceaan en de mooie witte zandstranden zorgen ervoor dat u in Kenia een super strandreis kunt hebben. De temperatuur is het hele jaar door aangenaam warm, terwijl een briesje zorgt voor wat afkoeling. Palmbomen zorgen voor schaduw en een duik in het zeewater is verfrissend, maar gelukkig niet ijselijk koud. Heeft u na een paar dagen genoeg van het luieren dan valt er genoeg te doen en te beleven. De koraalriffen voor de kust zijn een paradijs voor duikfanaten, maar u kunt natuurlijk ook gewoon een boottochtje maken. Een bijzondere ervaring is een dolfijnsafari. Deze intelligente dieren halen de gekste capriolen uit en zijn heel nieuwsgierig!

Wilt u uw safari in Kenia verlengen met een strandvakantie,  neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.