Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen in Madagascar

zanzibar 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Individuele reizen in Madagascar

Individuele rondreis Madagascar – onbezorgd reizen

“Bij onze individuele rondreis door Madagascar kwamen we vast te zitten met onze auto. In eerste instantie lukte het ons niet om los te komen. Tja, wat nu? Enkele lokale passanten boden spontaan hulp aan en met vereende krachten werd de auto uit de modder geduwd. De hulpvaardigheid van de lokale bevolking was telkens weer hartverwarmend tijdens onze individuele rondreis door Madagascar.”

– Pieter, Sable Tours

Sable Tours stelt uw individuele rondreizen in Madagascar voor u samen

Bij alle individuele rondreizen op Madagascar reist u met een privé chauffeur in een auto die geschikt is voor de soms erbarmelijke wegen op Madagascar. Zo kunt u onderweg volop genieten van de fraaie landschappen, charmante dorpjes en vriendelijke bevolking. Madagscar is een groot eiland en in sommige delen van het land moet niet verbaasd zijn als u tijdens uw individuele rondreis over een afstand van ongeveer 100 km enkele uren onderweg bent. Rondreizen door Madagascar is dan ook niet te vergelijken met een rondrit op Europese wegen! Ons motto is dan ook dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming! Gelukkig is uw ervaren chauffeur bekend met de lokale omstandigheden, die van dag tot dag kunnen verschillen, brengt hij u veilig naar uw volgende verblijf en zorgt ervoor dat u alle informatie krijgt die u onderweg nodig heeft.

Heeft u vragen over een individuele rondreis naar Madagascar, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Of bekijk al onze reizen naar het bijzondere Madagascar.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.