Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Huwelijksreizen in Mauritius

Bestemming Mauritius bootje aan het strand
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Huwelijksreizen in Mauritius

Huwelijksreizen in Mauritius

“Een huwelijksreis naar Mauritius is een poëtisch vervolg van die ene dag in uw leven. De liefde viert u samen op een bijzondere bestemming, waar u zorgeloos kunt genieten van elkaar en de mooie omgeving. Heerlijk eten, een goed verblijf met het strand en de oceaan aan uw voeten. Zeg daarom ja tegen een huwelijksreis naar Mauritius.”

– Marcella, Sable Tours

Sable Tours verzorgt uw huwelijksreis naar Mauritius

Het is niet voor niets dat veel bruidsparen naar Mauritius op huwelijksreis gaan. Dit eiland in de Indische Oceaan staat hoog in de top van romantische bestemmingen. Het klimaat is er het hele jaar door aangenaam, het binnenland is intens groen, het eten verrukkelijk, de vriendelijke bevolking is een kleurrijke mix van culturen en u vindt er lieflijke stranden.

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Mauritius is tussen april en november, waarbij september een hele mooie maand is. In de periode vanaf december tot en maart kunnen er cyclonen over Mauritius trekken, waarbij het een aantal dagen erg veel kan regenen en hard kan waaien. U hoeft het eiland in deze maanden niet te mijden maar wij raden wel aan om dan te kiezen voor een accommodatie aan de noordkant of het westen van het eiland. Deze kant van het eiland heeft minder te lijden van de winden die het eiland kunnen teisteren.

Wilt u naar Mauritius op huwelijksreis, boek dan bij Sable Tours

Er is een grote keuze aan aantrekkelijke verblijven, variërend van eenvoudig maar goed, tot zeer luxe. Deze accommodaties liggen vaak pal aan het strand, zodat u direct een duik kunt nemen of heerlijk kunt zonnen op het strand. De mogelijkheden voor een all inclusive huwelijksreis op Mauritius zijn divers en wij adviseren u graag.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over huwelijksreizen en alle andere reizen naar Mauritius geheel vrijblijvend contact met ons op.

Combineer uw all inclusive huwelijksreis naar Mauritius met een spannende safari in Zuid-Afrika!

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.