Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Strandreizen op Mauritius

Bestemming Mauritius bootje aan het strand
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Strandreizen op Mauritius

’’Bij onze strandvakantie op Mauritius genoot ik van de leuke accommodatie pal aan het strand. Na een dagje relaxed luieren langs het water nog even met een cocktail aan de bar en dan heerlijk dineren onder de sterren. De zwoele nachtlucht is nog aangenaam genoeg voor een strandwandeling. Een strandvakantie naar Mauritius is hemels.’’

– Pieter, Sable Tours

Een strandvakantie op Mauritius is gegarandeerd genieten

Vanuit het vasteland van Afrika vliegt u gemakkelijk voor een strandvakantie naar Mauritius. Zo kunt u na een actieve rondreis door Zuid-Afrika of een andere bestemming nog even ontspannen onder de Afrikaanse zon. Het eiland heeft verborgen strandjes in het westen, maar ook verlaten stranden in het oosten waar u urenlang kunt lopen langs de vloedlijn. Leuke vissersdorpjes, een prachtig binnenland met mooie natuurparken en de prima accommodaties maken het plaatje compleet. Dan hebben we het nog niet eens gehad over die fantastische kristalheldere zee, waar u zo heerlijk in kunt zwemmen, snorkelen of duiken naar de fascinerende koraalriffen!

Wij helpen u graag om uw strandvakantie naar Mauritius voor u samen te stellen.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over strandreizen en alle andere reizen naar Mauritius of een safari in Zuid-Afrika geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.