Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen in Mozambique

Strandvakantie in Mozambique
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Individuele reizen in Mozambique

Een individuele rondreis in Mozambique met Sable Tours

“Een individuele rondreis in Mozambique biedt u een ontspannen strandvakantie aan stranden die tot de mooiste van de wereld behoren. Vriendelijke bewoners en de mogelijkheid om ook op safari te gaan maken van een individuele rondreis in Mozambique een bijzondere vakantie.”

– Pieter, Sable Tours

De individuele rondreizen in Mozambique van Sable Tours

Individuele rondreizen in Mozambique zullen vooral strand- en duikliefhebbers aanspreken. Mozambique is een vrij nieuwe bestemming, waardoor de paradijselijke stranden nog niet overspoeld worden door massatoeristen. Het land heeft aangenaam klimaat, lekker zwemwater en een fascinerend onderwaterleven. Een individuele rondreis in Mozambique is heel goed te combineren met een vakantie in Zuid-Afrika. U kunt met uw eigen huurauto de grens oversteken, maar ook een vlucht nemen vanuit Johannesburg. Sable Tours heeft voor u een aantal accommodaties uitgezocht waar het goed toeven is, op verschillende locaties in Mozambique en van een uiteenlopend niveau. Vindt u niet wat u zoekt, dan zoeken wij net zolang voor u totdat wij uw ideale verblijf hebben gevonden!

Wilt u meer informatie over individuele rondreizen in Mozambique, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Of bekijk onze themareizen naar Mozambique.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.