Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Strandreizen naar Mozambique

Strandvakantie in Mozambique
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Strandreizen naar Mozambique

’’Een strandvakantie in Mozambique is een absolute aanrader als u alle drukte om u heen wilt vergeten. Het lijkt alsof de tijd hier niet bestaat, het tempo van het leven is een tandje lager. En waarom ook niet? Bij een strandvakantie in Mozambique hoef je maar één ding, en dat is ontspannen en genieten van de mooie omgeving.’’

– Marcella, Sable Tours

Een ontspannen strandvakantie in Mozambique

De kustlijn van Mozambique beslaat 2.700 km aan ongerepte stranden, duinen, mangrove bossen, riviermondingen en lagunes. Er zijn dan ook meer dan genoeg idyllische plekjes te vinden voor een schitterende strandvakantie. Mozambique heeft bovendien een mooi binnenland en een verrassende cultuur. Vanuit uw verblijf aan de kust kunt u diverse uitstapjes maken om het land beter te leren kennen. Daarnaast kunt u legio watersporten beoefenen. Mozambique wordt onder duikfanaten geroemd om het mooie onderwaterleven rondom de bijzondere koraalriffen. Maar ook heerlijk een boek lezen in een hangmat tussen de palmbomen is een uitstekende manier om uw strandvakantie in Mozambique door te brengen.

Een strandvakantie naar Mozambique, een heerlijke bestemming.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over strandreizen en alle andere reizen naar Mozambique of een safari in Zuid-Afrika geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.