Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Groepsreizen in Namibië

Gemsbok met kalf in Etosha National Park Namibie
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Groepsreizen in Namibië

Groepsreizen Namibië – een ontdekkingstocht door de woestijn

“De rode duinen van Sossusvlei die ik bezocht bij onze groepreizen in Namibië zijn fascinerend! De wandeling door het hete zand naar Sossusvlei en Deadvlei is zeker de moeite waard. De door de zon verschroeide boomstronken staan hier al eeuwen! Omdat de lucht zo droog is vergaat het hout niet. Slechts ééns in de zoveel jaren valt er voldoende regen om de pannen vol te laten lopen. Misschien maakt u deze bijzonderheid mee tijdens een van onze groepsreizen in Namibië.”

– Pieter, Sable Tours

Boek uw groepsreis in Namibië bij Sable Tours

Dit stoffige en droge land heeft een grote diversiteit aan planten en een gevarieerd en indrukwekkend dierenleven. Bij onze groepsreis in Namibië bezoekt u de hoogtepunten zoals de Namib en Kalahari woestijn, Fish River Canyon, de Skeleton Coast, Sossuvlei en Etosha. De route voert u door de wondermooie landschappen van Namibië. Naast de safari’s kunt u tijdens de reis allerlei activiteiten ondernemen, van wandeltochten tot culturele excursies. De eeuwenoude rotstekeningen van de oorspronkelijke San bevolking in Damaraland zijn adembenemend mooi in hun eenvoud. Bij de groepsreizen in Namibië sluit u zich aan bij een internationaal gezelschap en reist u met uw gids/chauffeur in goed uitgeruste (safari)voertuigen.

Wilt u meer informatie over een groepsreis in Namibië, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Op zoek naar een individuele rondreis door Namibië? Ook daarvoor bent u bij Sable Tours aan het juiste adres!

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.