Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Huwelijksreizen in Namibië

Gemsbok met kalf in Etosha National Park Namibie
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Huwelijksreizen in Namibië

Huwelijksreizen in Namibië

“Een huwelijksreis in Namibië betekent weg van alles en iedereen. Verblijven bij accommodaties op plekken waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Een zijn met de natuur en de stilte ervaren. Gelukkig zijn. Genieten van elkaar en tot jezelf komen. Samen zijn en de schoonheid van de omgeving op je in laten werken. Een huwelijksreis in Namibië is super romantisch.”

– Marcella, Sable Tours

Een huwelijksreis in Namibië brengt je naar bijzondere plekken

Een van de mooiste regio’s die u bij een huwelijksreis in Namibië kunt bezoeken is Fish River Canyon. U kunt verblijven bij een accommodatie die pal aan de rand van de canyon staat. Vanuit uw bed heeft u een weids uitzicht over de kloof die de rivier heeft uitgesleten. Als de zon opkomt kleuren de rotsen in de mooiste tinten roze, rood, oranje en paars. In de lucht flonkeren nog een paar sterren. Overdag kunt u per 4×4 auto afdalen in de canyon en 500 jaar teruggaan in de geschiedenis. Maar er zijn nog veel meer bijzondere plekken en accommodaties die perfect zijn voor een romantische huwelijksreis in Namibië. Teveel om ze allemaal hier te kunnen beschrijven. Wij vertellen u liever persoonlijk hoe wij uw ideale huwelijksreis in Namibië voor u zouden kunnen organiseren.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over huwelijksreizen en alle andere reizen naar Namibië geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.