Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen in Namibië

Gemsbok met kalf in Etosha National Park Namibie
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Individuele reizen in Namibië

Individuele rondreis Namibië – ga op avontuur!

“Dit is ons verhaal over onze individuele rondreis door Namibië. Na een dag safari in Etosha besloten we aan het einde van de middag nog één zijweggetje in te slaan. Toen we opeens een paar auto’s zagen staan wisten we, hier valt iets bijzonders te zien! Pal langs de weg lag een karkas van een giraffe, met 3 leeuwen die zich aan het arme beest tegoed deden. De volgende ochtend zorgden we ervoor dat we als eerste bij het karkas waren. Nu waren er 4 leeuwen én een welpje. Het kleintje had zich zo volgegeten dat hij bijna niet meer kon lopen. Van de giraffe was inmiddels niet veel meer over en de stank was overweldigend. Bij een individuele rondreis door Namibië is een bezoek aan Etosha ongetwijfeld een van de hoogtepunten.”

– Marcella, Sable Tours

Boek uw Namibië rondreis individueel bij Sable Tours

Voor een individuele rondreis is Namibië een perfecte vakantiebestemming. Na aankomst in Windhoek staat er een auto voor u klaar, waarmee u zelf door het verrassende landschap rijdt. Het land is bijna even groot als Frankrijk en Duitsland samen en heeft een zeer goede infrastructuur. In de droge periode volstaat in het grootste deel van het land een normale auto en heeft u alleen in zeer afgelegen gebieden een 4×4 nodig. Een selfdrive Namibië is prima verantwoord door het zeer stabiele politieke klimaat. Voor een Namibië rondreis is individueel rondreizen geheel veilig.

Onze tip voor een selfdrive Namibië

Een selfdrive Namibië kunt u heel goed combineren met een vakantie in Zuid-Afrika of Botswana. Een fantastische mogelijkheid is de route vanaf Kaapstad via de Kalahari in Botswana naar Namibië, met als eindpunt Victoria Falls.

Heeft u interesse in een individuele rondreis naar Namibië? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.