Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari reizen in Namibië

Gemsbok met kalf in Etosha National Park Namibie
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Safari reizen in Namibië

“Bij een safari in Namibië hoort een bezoek aan Etosha. Een oude San legende vertelt hoe een dorp werd aangevallen en alle inwoners gedood, behalve de vrouwen. Eén vrouw was zo door verdriet overmand, dat ze huilde totdat haar tranen een meer hadden gevormd. Toen het meer was opgedroogd bleef er een enorme zoutpan achter! De Etosha pan is nu het hart van het wildpark waar u bij uw safari in Namibië 144 zoogdieren, 340 vogelsoorten en 110 soorten reptielen kunt tegenkomen.”

– Marcella, Sable Tours

Boek uw Namibië safari bij Sable Tours

Namibië is een land dat voor een groot deel uit woestijn bestaat. Ondanks de droogte heeft Namibië toch een grote wildstand. Als u in Namibië op safari gaat komt u bijzondere diersoorten tegen die zich perfect hebben aangepast aan de moeilijke omstandigheden. Zo hebben de woestijnolifanten van Namibië langere poten, kunnen ze langer zonder water en weten ze dat ze bomen niet volledig moeten vernielen als ze ervan eten. Naast het Etosha National Park, het grootste reservaat in Namibië, zijn er diverse andere reservaten waar u op safari kunt gaan. Het gebied van de Kalahari en het Waterberg Plateau zijn een aanrader. Bij het laatste park heeft u een kans om de zeer bedreigde Sable antiloop te zien!

Wilt u meer informatie over een safari in Namibië of al onze andere reizen naar Namibië ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.