Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Groepsreizen in Tanzania

Ballonvlucht over de Serengeti in Tanzania
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Groepsreizen in Tanzania

Groepsreis Tanzania – de ultieme safari vakantie

“Bij onze groepsreis naar Tanzania kunt u de trek van de gnoe’s meemaken. Tussen juni en augustus steken de kuddes de Grumeti rivier over. Met een ware doodsverachting storten de dieren zich in de rivier, waar ze worden opgewacht door hongerige krokodillen. Wat zich dan afspeelt is misschien hard, maar bij groepsreizen in Tanzania ziet u de rauwe natuur in al haar facetten.”

– Marcella, Sable Tours

Wilt u ook een groepsreis in Tanzania meemaken?

Meer dan 25% van Tanzania is beschermd natuurgebied. De safari’s die u hier kunt maken zijn dan ook weergaloos en een absoluut hoogtepunt van uw groepsreis in Tanzania. De gevarieerdheid in landschappen en klimaat zorgt voor afwisseling in uw reis. Waar anders in de wereld kunt u in de sneeuw staan, op zoek gaan naar primaten in dichte bergwouden, afdalen in een krater, of dorstige olifanten zien die aan het graven zijn naar water in een droge rivierbedding? Sable Tours biedt u groepsreizen naar Tanzania aan waarbij u een keuze kunt maken uit diverse regio’s en wildreservaten. Maar ook cultuur komt ruim aan bod tijdens bezoeken aan verschillende stammen, waarvan de Masai toch wel de bekendste is. De groepen zijn klein en u overnacht in comfortabele accommodaties.

Wilt u meer informatie over een groepsreis naar Tanzania, dan geven wij u graag een persoonlijk advies. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.