Tanzania reizen Tanzania reizen Tanzania reizen

Groepsreizen in Tanzania

Groepsreis Tanzania – de ultieme safari vakantie

“Bij onze groepsreis naar Tanzania kunt u de trek van de gnoe’s meemaken. Tussen juni en augustus steken de kuddes de Grumeti rivier over. Met een ware doodsverachting storten de dieren zich in de rivier, waar ze worden opgewacht door hongerige krokodillen. Wat zich dan afspeelt is misschien hard, maar bij groepsreizen in Tanzania ziet u de rauwe natuur in al haar facetten.” – Marcella, Sable Tours

Lees verder »

Hoogtepunten van Tanzania groepsreis

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Thema: Safari, Natuur
Duur van de reis: 8 dagen
Reisperiode: Vaste vertrekdata
Aantal personen: min. 2, max. 7 personen

Oost-Afrika Compleet groepsreis, 16 dagen

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Thema: Safari, Cultuur
Duur van de reis: 16 dagen
Reisperiode: vaste vertrekdata
Aantal personen: max. 14 personen (maximaal 7 per voertuig)

Wilt u ook een groepsreis in Tanzania meemaken?

Meer dan 25% van Tanzania is beschermd natuurgebied. De safari’s die u hier kunt maken zijn dan ook weergaloos en een absoluut hoogtepunt van uw groepsreis in Tanzania. De gevarieerdheid in landschappen en klimaat zorgt voor afwisseling in uw reis. Waar anders in de wereld kunt u in de sneeuw staan, op zoek gaan naar primaten in dichte bergwouden, afdalen in een krater, of dorstige olifanten zien die aan het graven zijn naar water in een droge rivierbedding? Sable Tours biedt u groepsreizen naar Tanzania aan waarbij u een keuze kunt maken uit diverse regio’s en wildreservaten. Maak ook cultuur komt ruim aan bod tijdens bezoeken aan verschillende stammen, waarvan de Masai toch wel de bekendste is. De groepen zijn klein en u overnacht in comfortabele accommodaties.  

Wilt u meer informatie over een groepsreis naar Tanzania, dan geven wij u graag een persoonlijk advies. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op.