Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Huwelijksreizen in Tanzania

Ballonvlucht over de Serengeti in Tanzania
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Huwelijksreizen in Tanzania

’’Een huwelijksreis in Tanzania is een safari in een van de mooiste landen ter wereld. Overdag spanning en avontuur, avonden rond een kampvuur met de sterrenhemel boven je. Maar ook een strandwandeling langs parelwitte stranden of luieren in een hangmat met een cocktail in je hand. Daarbij verblijf je bij een huwelijksreis in Tanzania in mooie, intieme accommodaties.’’

– Marcella, Sable Tours

Een perfecte huwelijksreis naar Tanzania

Een perfecte huwelijksreis naar Tanzania is de huwelijksreis die u in gedachte heeft. U kunt zich laten leiden door ons aanbod, maar misschien heeft u speciale wensen voor uw huwelijksreis? In Tanzania staan safari’s centraal, maar het land heeft meer te bieden dan wild alleen. U kunt meer leren over de teelt van koffie of cultuur snuiven tijdens bezoeken aan de vriendelijke lokale bevolking. Diverse sportieve activiteiten behoren tot de mogelijkheden, waaronder natuurlijk een beklimming van de Kilimanjaro. Wilt u een safari combineren met een strandvakantie, dan is een verblijf aan de mooie stranden van Tanzania of op Zanzibar een goede optie. Vertel ons uw wensen en wij maken uw droom huwelijksreis naar Tanzania waar.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over huwelijksreizen en alle andere reizen naar Tanzania geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.