Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen in Tanzania

Ballonvlucht over de Serengeti in Tanzania
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Individuele reizen in Tanzania

Individuele rondreizen in Tanzania – safari’s geheel op maat

“Het zien van de Kilimanjaro tijdens een individuele rondreis in Tanzania gaf me een mysterieus gevoel. De eenzame berg die uittorent boven de vlakte. Het deed me denken aan het boek ‘De Hobbit’ van Tolkien. Een beklimming lijkt mij net zo’n avontuur als Bilbo’s zoektocht. Nee, ik bewonder de besneeuwde top liever van een afstand, maar heb groot respect voor eenieder die de top bereikt tijdens een individuele rondreis in Tanzania!”

– Marcella, Sable Tours

Onze keuzes voor een individuele rondreis in Tanzania

De Kilimanjaro is de grootste vrijstaande berg ter wereld. Voor zover wij weten zijn er de laatste tijd geen draken gesignaleerd, maar wie weet. Tenslotte wordt nabij de Kilimanjaro Tanzaniet gedolven, een blauwe edelsteen die nergens anders te vinden is. Geen draken dus, maar wat u wel kunt zien tijdens uw individuele rondreis in Tanzania is de fantastische natuur in al haar facetten. Qua cultuur en geschiedenis heeft Tanzania ook het een en ander te bieden, in het land leven zo’n 120 verschillende stammen. Wat ze gemeen hebben is tolerantie, vreedzaamheid en vriendelijkheid. De routes die wij aanbieden variëren in lengte en in gebieden die worden aangedaan. U reist samen met uw privéchauffeur in goed onderhouden (safari)voertuigen. U heeft alle vrijheid om uw dag in te delen zoals u wilt.

Heeft u vragen over een individuele rondreis in Tanzania, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Of bekijk al onze safari reizen naar Tanzania.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.