Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari reizen in Tanzania

Ballonvlucht over de Serengeti in Tanzania
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Safari reizen in Tanzania

’’Te voet op safari in Tanzania was een van mijn grootste wensen. Nog nooit heb ik mij zo een gevoeld met de natuur. Als we een leeuw tegen zouden komen mocht ik niet bewegen, had mijn ranger me op het hart gedrukt. Al lopend door de natuur zag ik allerlei dieren van dichtbij tijdens mijn safari in Tanzania. Nee, géén leeuwen… Gelukkig maar!’’

– Pieter, Sable Tours

Wilt u ook in Tanzania op safari?

Wat kunt u verwachten als u in Tanzania op safari gaat? Een safari is bij reizen naar Tanzania een aaneenschakeling van afwisselende landschappen. Uitgestrekte vlaktes, de overblijfselen van een oeroude vulkaan, een met sneeuw bedekte berg en dichte bosgebieden. Tanzania heeft enkele van de bekendste wildreservaten, zoals het Serengeti National Park. Maar dit reservaat wordt ook druk bezocht, terwijl u bij de kleinere en minder bekende parken zoals Mkomazi en Manyara veel minder toeristen tegen zult komen. Hoe dan ook, ieder reservaat heeft een eigen sfeer en bijzonderheden die u bij een safari in Tanzania allemaal kunt ontdekken! Welke keuzes u maakt bij een Tanzania safari is aan u, maar wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Wilt u meer informatie over een safari in Tanzania of al onze andere reizen naar Tanzania ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.