Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Strandreizen naar Tanzania

Ballonvlucht over de Serengeti in Tanzania
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Strandreizen naar Tanzania

’’Een strandvakantie in Tanzania is een duik in de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende land. De Arabische invloeden zijn overal aanwezig, naast sporen uit het koloniale verleden. Dit maakt een strandvakantie in Tanzania niet alleen een ontspannen, maar ook cultureel interessant einde van een safari reis in Tanzania.’’

– Marcella, Sable Tours

Heerlijk tot rust komen tijdens een strandvakantie in Tanzania

De kust van Tanzania biedt rust, zon, zand en zee. Alles wat u zoekt voor een heerlijke strandvakantie. Tanzania heeft meer dan 800 km aan kust ten noorden en zuiden van de hoofdstad Dar es Salaam. Schone zandstranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee die uitnodigt tot watersporten zoals snorkelen, duiken en diepzeevissen. Sporen van een roerig verleden uit de tijd van de slavenhandel zijn overal langs de kust te vinden. Zo is het eilandje Kilwa Kisiwani dat is uitgeroepen tot Werelderfgoedgebied een bezoek absoluut waard!

Onze tip voor een strandvakantie in Tanzania

Breng ook eens een bezoek aan de hoofdstad Dar es Salaam!

Neem voor een persoonlijk advies op maat over strandreizen en alle andere reizen naar Tanzania en Zanzibar geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.