Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Huwelijksreizen op Zanzibar

Meisje aan het strand op Zanzibar
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Huwelijksreizen op Zanzibar

’’Bij een huwelijksreis naar Zanzibar roept alleen al de naam beelden op van romantiek en mysterie. U zult zeker niet teleurgesteld worden tijdens uw huwelijksreis naar Zanzibar. Dit eiland heeft niet voor niets eeuwenlang zeevaarders en avonturiers aangetrokken. Neem de geuren in u op en ontdek waarom dit het specerijeneiland wordt genoemd!’’

– Pieter, Sable Tours

Een huwelijksreis naar Zanzibar – een sprookje uit duizend-en-een nacht

Dompel u onder in de magie tijdens uw huwelijksreis op Zanzibar. Ontdek de vele oude ruïnes, dwaal rond in de bossen van het binnenland en relax op de verblindend witte stranden. Een huwelijksreis zoals in een sprookje; kleurrijk zoals de geschiedenis van Zanzibar. Reizigers en handelaars, rovers en kolonisten gingen u voor en lieten een afdruk achter van hun verblijf. De stranden zijn paradijselijk en zorgen samen met de pittoreske vissersdorpjes, de mooie flora en fauna, de geurige plantages en de historische plekken voor een onvergetelijke huwelijksreis op het mooie eiland Zanzibar!

Wij helpen u graag om de reis van uw leven voor u samen te stellen.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over huwelijksreizen en alle andere reizen naar Zanzibar geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.