Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari reizen in Zimbabwe

Uitzicht op de Victoria watervallen in Zimbabwe
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Safari reizen in Zimbabwe

“Wilt u naar Victoria Falls of het Hwange National Park op safari? Wat zo verrassend is aan Victoria Falls, is dat er meer te zien is dan alleen de watervallen. Het gebied er omheen geeft u het echte Afrika gevoel. Mooie natuurparken met een overvloed aan wild. Dat maakt een Victoria Falls safari zo speciaal. U kunt bovendien vanuit de Victoria watervallen makkelijk op safari gaan in het Hwange National Park.”

– Marcella, Sable Tours

Boek uw Zimbabwe safari bij Sable Tours

Aan beide kanten van de Victoria Falls watervallen kunt u op safari. Het Mosi-oa-Tunya National Park in Zambia beslaat zo’n 12 kilometer langs de noordoever van de Zambezi. Het park is niet groot, maar het wild is makkelijk te spotten en u kunt er ook wandelsafari’s maken. Aan de kant van Zimbabwe liggen de Victoria Falls en Zambezi nationale parken. Hier vindt u de Big 5, maar ook bijzondere diersoorten zoals elanden en sabelantilopen! Maar voor een ultieme safari beleving raden wij u aan het Hwange National Park te bezoeken of om de grens over te steken naar Botswana. Het Hwange National Park is het grootste nationale park in Zimbabwe, dat een grote diversiteit aan wild herbergt. Zo heeft u hier een goede kans om wilde honden te zien. Het Chobe National Park en de Okavango Delta behoren tot de beste plekken in Afrika waar u veel, héél veel wild kunt zien en werkelijk fantastische safari’s kunt meemaken.

Wilt u meer informatie over een safari bij de Victoria watervallen of al onze andere reizen naar Zimbabwe ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.