Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Huwelijksreizen in Zuid-Afrika

Bestemming Zuid Afrika uitzicht op Camps Bay
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Huwelijksreizen in Zuid-Afrika

“Bij een huwelijksreis in Zuid-Afrika kun je op fantastische plekjes verblijven. Bij een zo’n plekje stond de eigenaar bijna een eeuw geleden samen met een mooie jonge vrouw te genieten van het uitzicht vanaf het terras. Toen zij verzuchtte dat ze nooit meer weg wilde, vroeg hij haar ten huwelijk. Een lang en gelukkig leven volgde. Op de nacht dat de mooie vrouw stierf, sloeg de bliksem in de boom op het terras. De nu dode boom staat er nog steeds en het uitzicht dat je tijdens je huwelijksreis in Zuid-Afrika kunt bewonderen is nog steeds adembenemend.”

– Pieter, Sable Tours

Wil je naar Zuid-Afrika op huwelijksreis?

Wil je naar Zuid-Afrika op huwelijksreis, dan heb je een goede keuze gemaakt. Het aanbod aan romantische accommodaties op mooie locaties is groot, met daarbij een grote variatie in prijsklassen. Zo is het altijd mogelijk om een huwelijksreis naar Zuid-Afrika samen te stellen die perfect aan je wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een mooie natuurreis met bezoeken aan wildparken zoals het Kruger Park, met als afsluiting een paar dagen in een luxe lodge aan het strand! Heel romantisch is ook een verblijf in Kaapstad, met daaraan gekoppeld een bezoek aan de Wijnlanden. ’s Avonds genieten van een heerlijk glas wijn op je veranda terwijl de zon achter de wijngaarden onder gaat!

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden van een romantische huwelijksreis naar Zuid-Afrika of onze andere reizen naar Zuid-Afrika willen bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.