Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen in Zuid-Afrika

Bestemming Zuid Afrika uitzicht op Camps Bay
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Individuele reizen in Zuid-Afrika

“Een individuele rondreis Zuid-Afrika staat garant voor een imponerende reis. Van steden als Kaapstad, Johannesburg en Durban, tot de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en het Krugerpark. Natuur, cultuur en avontuur, in combinatie met ontspanning en spannende steden. Leeuwen, olifanten en buffels, bij een individuele rondreis in Zuid-Afrika maakt u kennis met The Big Five. Afwisselende landschappen en het hele jaar door een aangenaam klimaat. Zuid-Afrika heeft oneindig veel te bieden en dat willen we graag aan u overbrengen.”

– Marcella, Sable Tours

De individuele rondreizen Zuid-Afrika van Sable Tours

Sable Tours heeft voor u een aantal individuele rondreizen Zuid-Afrika samengesteld, variërend van 7 dagen tot 3 weken. Bij deze individuele reizen door Zuid-Afrika kunt u een deel van het land bezoeken, kiezen voor een bepaald thema zoals safari reizen, of een individuele rondreis door heel Zuid-Afrika maken. Zo voert onze Zuid-Afrika kust rondreis individueel u langs de prachtige Wild Coast, een nog door toeristen onontdekt gebied. U verblijft bij accommodaties die aansluiten bij het thema van de reis. Zo kunt u bij de Wine & Dine in Stijl reis genieten van de culinaire hoogstandjes die uit de keukens van de verblijven komen.

De individuele rondreizen Zuid-Afrika die wij aanbieden zijn geheel verzorgd; toch heeft u hierbij de vrijheid om onderweg zelf keuzes te maken en uw Zuid-Afrika rondreis individueel in te vullen. U reist van accommodatie naar accommodatie en bij aankomst wordt u hartelijk welkom geheten door uw gastheer of gastvrouw.

Alle individuele reizen in Zuid-Afrika van Sable Tours kunnen ook worden gebruikt als uitgangspunt voor een rondreis door Zuid-Afrika op maat. Neem vrijblijvend contact op met ons voor een persoonlijk advies over al uw reizen naar Zuid-Afrika.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.