Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Luxe reizen in Zuid-Afrika

Bestemming Zuid Afrika uitzicht op Camps Bay
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Luxe reizen in Zuid-Afrika

“Mijn favoriete hotel voor een luxe reis in Zuid-Afrika ligt in de Garden Route. Het is omgeven door een natuurgebied en ligt bovenop de rotsen. De douche in mijn luxe kamer stak uit boven het water en had glazen wanden, zodat ik een waanzinnig uitzicht had over de oceaan terwijl ik stond te badderen. Vanaf het terras loopt een trap naar beneden tot aan een klein privé strandje. Op deze plek komt je ziel tot rust, het is een absolute aanrader voor een luxe reis Zuid-Afrika.”

– Marcella, Sable Tours

Wat kunt u verwachten bij luxe reizen naar Zuid-Afrika?

Het niveau van de accommodaties die wij u bij luxe reizen naar Zuid-Afrika kunnen aanbieden is buitengewoon goed. U zult versteld staan over de warme en hartelijke ontvangst die u overal te wachten staat. Het personeel zal er alles aan doen om u zich thuis te laten voelen. Kleine attenties zorgen ervoor dat een toch al uitstekend niveau nog hoger wordt getild. Of u nu kiest voor een luxe safari lodge midden in de Zuid-Afrikaanse wildernis, of een mondain hotel midden in Kaapstad of de Wijnlanden, uw verwachtingen van een luxe vakantie in Zuid-Afrika zullen zeker overtroffen worden. Geniet van uw luxe verblijf, de heerlijke gourmet diners en tongstrelende wijnen tijdens uw luxe rondreis door Zuid-Afrika!

Benieuwd naar onze andere reizen naar Zuid-Afrika of heeft u bepaalde wensen voor een luxe reis in Zuid-Afrika, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.