Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Visum voor Zuid-Afrika aanvragen

Bestemming Zuid Afrika uitzicht op Camps Bay
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Visum voor Zuid-Afrika aanvragen

Visum Zuid-Afrika

Een visum voor Zuid-Afrika hoeft u niet vooraf aan te vragen als u als toerist op vakantie gaat en in het bezit bent van een Europees paspoort. Bij aankomst in Zuid-Afrika wordt een visum verstrekt door de douane. U krijgt een stempel in uw paspoort waarbij een datum wordt genoteerd tot hoelang het visum voor Zuid-Afrika geldig is. Dit toeristenvisum is maximaal 90 dagen geldig. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Men kan u vragen naar uw retourticket om na te gaan hoe lang u in het land blijft. Controleer de datum die is vermeld bij de stempel zodra u uw paspoort terug krijgt. Indien de douanebeambte een fout heeft gemaakt en uw terugreis datum later is dan de datum in uw paspoort, kunt u een probleem krijgen bij uw vertrek!

Werkvisum voor Zuid-Afrika

U heeft echter wel een visum nodig voor Zuid-Afrika als u langer dan 90 dagen in het land wilt verblijven of in het land wilt gaan werken, stage gaan lopen of studeren. In dat geval dient u vooraf een werkvisum of studievisum aan te vragen. U moet hiervoor persoonlijk een bezoek brengen aan de ambassade van Zuid-Afrika in Den Haag. Meer informatie over de voorwaarden voor het aanvragen van een visum voor Zuid-Afrika kunt u vinden op de website van de ambassade: https://www.zuidafrika.nl/immigration-work-and-temporary-residence-visas

Visum om te werken in Zuid Afrika
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.