Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari reizen in Zuid-Afrika

Bestemming Zuid Afrika uitzicht op Camps Bay
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Safari reizen in Zuid-Afrika

“Bij een safari in Zuid-Afrika weet je nooit wat je tegen zult komen. Zo stuitten we ooit in het Kruger Park op een jong olifantje, dat zich een beetje irriteerde aan ons voertuig. Al wapperend met zijn oren probeerde hij indruk op ons te maken. Toen dat niet hielp bedacht hij dat het gooien van takken ons wel weg zou jagen. Maar au, er zaten doorns aan die takken! Gelukkig kwam mamma toen voorbij, die de kleine aanmaande nou toch eens door te lopen en ons met rust te laten tijdens onze safari in Zuid-Afrika.”

– Marcella, Sable Tours

Wat heeft Zuid-Afrika aan safari te bieden?

Bij een Zuid-Afrika safari kunt u enkele van ’s werelds meest beroemde natuurparken bezoeken. Het Kruger Nationale Park is een van de oudste natuurparken ter wereld en is niet voor niets internationaal befaamd. Het leuke aan het Kruger Park is de grote verscheidenheid aan verschillende landschappen binnen een relatief klein gebied. De diversiteit aan dieren is daardoor enorm! Maar Zuid-Afrika kent nog een aantal kleinere, en minder bekende natuurparken die u aan kunt doen tijdens uw safari in Zuid-Afrika, zoals het Bontebok Nationale Park. Een prima keuze is een verblijf bij een privé wildreservaat. U wordt meegenomen op safari door ervaren rangers die u van alles kunnen vertellen over het wild en hun leefomgeving.

Neem voor meer informatie over een Zuid-Afrika safari of over al onze andere Zuid-Afrika reizen contact met ons op voor een geheel vrijblijvend persoonlijk advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.