Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Strandreizen in Zuid-Afrika

Bestemming Zuid Afrika uitzicht op Camps Bay
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Strandreizen in Zuid-Afrika

“Een strandvakantie in Zuid-Afrika aan de kust van Natal. Na een rit van een uur per 4×4 door een natuurgebied arriveerde ik bij onze lodge. Nog een laatste bocht en opeens zag ik de oceaan voor me! Mijn kamer lag verscholen in de duinen en ik werd wakker met het geluid van de golven. In de wijde omtrek was geen verdere bebouwing te bekennen. 20 km ongerept zandstrand en een prachtig verblijf maakten dit tot een heerlijke strandvakantie in Zuid-Afrika.”

– Pieter, Sable Tours

Onze tip voor een strandvakantie in Zuid-Afrika

Bij een strandvakantie denkt u misschien niet direct aan Zuid-Afrika. Toch heeft het land ook uitgestrekte stranden waar het heerlijk vertoeven is. Wilt u gezien worden, dan is het strandje van Camps Bay bij Kaapstad ‘the place to be’. Hier kunt u de jetset uit de hele wereld tegen het lijf lopen! Wel is het water zelfs in de zomer aan de frisse kant. Voor een aangename duik zijn de wateren van de Indische oceaan langs de kust bij Durban meer geschikt. Durban staat bekend als een waar surfparadijs vanwege de mooie branding en relaxte sfeer. Rust en ruimte vindt u aan de stranden net onder de grens met Mozambique. Hier kunt u in de zomer ook een natuurwonder meemaken; de geboorte van duizenden schildpadjes en hun strijd om de oceaan te bereiken.

Neem voor meer informatie over al onze reizen naar Zuid-Afrika geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.