Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Fly-in safari Botswana

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Fly-in safari Botswana

Reisverslag van een fly-in safari Botswana

We beslisten om deze zomer samen met onze studerende kinderen een safari te doen. Aangezien we maar een goede week vrijaf konden krijgen op het werk, was het van belang dat deze tijd optimaal benut werd en dat de planning dus goed voorbereid was. We kozen voor Botswana en via wat surfen op het internet kwamen we terecht bij Sable Tours in Nederland, wat een perfecte keuze bleek!

Het contact verliep via mail of telefoon maar was steeds even vriendelijk én uiterst professioneel.

De hele organisatie was perfect, zowel de vluchten als de verblijven te plaatse. Ook toen we tijdens de reis onverwacht problemen hadden met een vlucht, waren ze bereikbaar om ons te helpen naar een oplossing te zoeken.

Het verblijf te plaatse was ronduit subliem: schitterende logies, mooie uitstappen en enorm veel gezien. We hebben er allemaal van genoten!

We hopen in de toekomst nog eens richting zuidelijk Afrika te trekken, en dan gaan we zeker weer bij Sable Tours aankloppen.

Familie Le Roy

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.