Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Global March 3 oktober Amsterdam

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Global March 3 oktober Amsterdam

Global March voor olifanten, neushoorns en leeuwen op 3 oktober in Amsterdam

Het is nog maar een paar minuten voor 12! In een tijd met onnoemlijk veel menselijk leed willen wij toch ook aandacht vragen aan de zorgwekkende situatie voor de olifanten, neushoorns en leeuwen in Afrika. Door illegale stroperij en de jacht op deze dieren is het écht bijna te laat, als het afslachten in dit tempo doorgaat zullen er over een of twee decennia geen olifanten, neushoorns of leeuwen meer zijn. Uitgestorven. Voorgoed.

Wat dat voor gevolgen zal hebben voor de natuur en dus ook voor ons, is onvoorstelbaar. Maar het is wel de realiteit. Inmiddels is de waarde van de hoorns van neushoorns in Azië, en met name Vietnam, zo toegenomen, dat het de waarde van goud overstijgt. De handel in illegaal ivoor en neushoornhoorn is hierdoor een lucratieve inkomstenbron geworden voor terroristische organisaties, die van de opbrengsten wapens kunnen kopen.

De wereldwijde verontwaardiging over het afschieten door Cecil de leeuw laat zien dat gelukkig ook veel mensen zich het lot van deze bedreigde dieren aantrekken.

Wil je graag tijdens je safari naar Afrika de Big 5 ook in de toekomst blijven zien, dan wordt het tijd voor actie.

Om aandacht te vragen voor de olifanten, neushoorns en leeuwen, wordt er op zaterdag 3 oktober een wereldwijde protesttocht georganiseerd in meer dan 100 wereldsteden. Wil je ook dat er een eind komt aan de zinloze en het afschuwelijke lot van deze prachtige dieren, doe dan mee en kom ook naar Amsterdam! Vanaf 13.00 uur wordt er verzameld op het Centraal Station en de mars start op 14.00 uur.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.