Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Kleinschalige groepsreis door
Zuid-Afrika op maat

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Kleinschalige groepsreis door Zuid-Afrika op maat

Kleinschalige groepsreis door Zuid-Afrika op maat in april 2008

Vijf echtparen, die elkaar voor het grootste deel al van uit het verre verleden kenden, hebben absoluut de beste beslissing genomen door voor de organisatie van hun droomreis hun keuze op Sable Tours te laten vallen.

De grote ervaring van Pieter Kerkhof heeft garant gestaan voor een reis, die niet alleen vanuit logistiek oogpunt vlekkeloos was, maar die ook in een tijdsbestek van ruim drie weken een gebalanceerd beeld heeft gegeven van wat Zuid-Afrika te bieden heeft: natuurschoon, historie, ontspanning en een goed inzicht in de sociale/economische problematiek.

Daarbij komt dat in de twee kennismakingsgesprekken aangegeven was waar onze belangstelling naar uit ging en wat voor type accommodatie wij verwachtten.

Hoe groot was onze waardering om te ervaren dat Pieter dat voortreffelijk begrepen had en zich heel goed had ingeleefd in het gezelschap waar hij zo’n lange tijd de verantwoording voor zou hebben.

Doordat wij zelf niet hoefden te rijden (wat een goede beslissing !) en Pieter zelf reed (wat een veilig gevoel !) ontstond alle ruimte om alle prachtige uitzichten op te nemen, de uitleg van Pieter geboeid aan te horen, zelf nog wat bij te lezen en – de eerlijkheid gebiedt – ook onderling weer eens bij te praten.

Geen frustraties dus, geen spanningen, geen vermoeidheid, maar puur genieten.

Wij wensen Pieter en Marcella veel succes toe met hun jonge onderneming en zijn ervan overtuigd dat met deze zorgvuldigheid en inzet Sable Tours een groot succes wordt.

De deelnemers aan de privé kleinschalige groepsreis door Zuid-Afrika op maat in april 2008

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.