Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Mooie safari vakantie in Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Mooie safari vakantie in Zuid-Afrika

Mooie safari vakantie in Zuid-Afrika met Sable Tours

Via internet vonden wij Sable tours en de persoonlijke benadering van Pieter en Marcella stond ons meteen zeer aan. Er werd ons goed gevraagd wat onze wensen waren wat betreft het reizen en wat we wilden wat betreft de accommodatie en wat we dachten er aan uit te willen geven. We kregen een prachtige dvd opgestuurd met informatie over de lodge’s die ons zeer aanspraken. We gingen naar Zuid-Afrika vooral voor het wild en wilden dit graag zien zonder met vele anderen te zijn. Kleinschalige lodge’s pasten hier dan ook het beste bij. Na enig heen en weer bellen en mailen lag er uiteindelijk een prachtige reis voor ons klaar.

Pieter en Marcella haalden ons persoonlijk af van de luchthaven (toevallig zaten ze op dat moment ook in Zuid-Afrika) en onder het genot van een biertje en de volgende dag het ontbijt werd ons nog de laatste informatie overhandigd.

De safari’s waren boven alle verwachtingen. We hadden niet durven dromen om van zo dichtbij de dieren en hun gedrag te observeren in een open terreinwagen. Al het wild dat we graag wilden zien hebben we dan ook prima kunnen bekijken op de ochtend/avond en wandelsafari’s. Toch reuze spannend om een leeuw en luipaard binnen een meter afstand in de gele doordringende ogen te kijken in de wetenschap dat hij zo bij je op schoot zou kunnen springen!

De lodge’s waren zeer bijzonder, vooral de drie die geen stroomfaciliteiten bezaten en waar we de avonden doorbrachten met kampvuren en olielampen. Het was een prachtige ervaring om ’s nachts de leeuwen te horen brullen en de antilopen om je hutje te horen eten. Heerlijke, prachtige semi-open badkamers, waarvan zelfs een met een houtgestookte douche. Vanonder de douche het wild voorbij te zien lopen is toch niet iets wat je iedere dag overkomt.

Behalve het vele wild had onze reis ook zeker het een en ander aan landschappelijk schoon voor ons in petto. Niet te vergeten de heerlijke wijnen en diners die er daarna goed ingingen.

We hebben intens genoten van deze reis en danken Pieter en Marcella voor de mooie safari vakantie in Zuid-Afrika die zij voor ons samengesteld hebben voor een prachtige prijs.

Kees en Mieke

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.