Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Rondreis Zuid-Afrika en Botswana

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Rondreis Zuid-Afrika en Botswana

Reisverslag van een rondreis door Zuid-Afrika en Botswana

Al 3 keer heeft Sable Tours voor ons een geweldige vakantie verzorgd.

Toen wij dit jaar besloten weer een vakantie in Zuid–Afrika door te gaan brengen hebben wij direct Sable Tours gebeld. Wij wilden graag naar het Krugerpark en de Victoria Watervallen, en met onze wensen en de adviezen van Marcella en Pieter werd onze “reis op maat “ samengesteld.

Eerst naar het Kruger park. Van Orpen naar Punda Maria, het noordelijkste Restcamp. Hoe meer je naar het noorden komt hoe rustiger het wordt. Wij hebben er heerlijke dagen gehad. Wij hebben in verschillende rest- en bushcamps overnacht, allen met hun eigen charme, maar Sirheni en Shimuwini  waren echt 2 pareltjes. Prachtig gelegen en wat een rust!

Daarna naar Botswana waar wij Chobe, de Victoria watervallen in Zimbabwe en de Okavango delta bezochten. Dat was heel wat anders! Van “self catering” naar volledig verzorgd. Alles werd voor ons geregeld en overal waar wij kwamen werden wij hartelijk  ontvangen. De lodges waren fantastisch, alle mensen vriendelijk. Mooie plekjes,  prima begeleiding bij de activiteiten , en heerlijk eten. Het was genieten met hoofdletters!

Marcells en Pieter, heel veel dank voor jullie goede zorgen. Het zo fijn om te weten dat alles zo goed geregeld is en dat jullie, in geval van problemen, altijd te bereiken zijn. Gelukkig was dat niet nodig.

Voor de vierde keer was het een vakantie om nooit te vergeten!

Vriendelijke groet,
Henk en Heleen

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.