Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari in Tanzania in 2023

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Safari in Tanzania in 2023

Na drie indrukwekkende (rond)reizen naar Zuid-Afrika met daarbij bezoeken aan private game reserves bij het Greater Krüger National Park die op uitmuntende wijze werden verzorgd door Sable Tours, kozen we dit keer voor een “Bush-reis” naar de Serengeti in Tanzania. Werkelijk onvoorstelbaar wat je dan meemaakt. In je tent midden ergens op die oneindig grote Serengeti, waar je ’s nachts de nijlpaarden knorrend uit de rivier hoort komen op zoek naar eten. De hyena’s horen janken en de mannetjes leeuwen horen brullen met een geluid dat men “roaren” noemt en kilometers ver draagt. Dit om te waarschuwen voor rivalen, van dit is mijn territorium en wegblijven dus.

De safari’s overdag waren indrukwekkend met veel wilde dieren om ons heen. De “grote trek” is overweldigend, al hebben wij daar slechts het begin van mee kunnen maken. Het eten en de verdere verzorging in de gemeenschappelijke tent was eveneens top met een bijzondere gastvrije en vriendelijke crew.

Kortom een aanrader voor allen die echt eens een keer op deze wijze op avontuur willen en één willen zijn met de natuur. Ook deze reis is voor ons door Sable Tours tot een onvergetelijke gemaakt, waarbij zeer zeker ook hun persoonlijke contact en benadering een dikke pluim verdiend.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.