Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Vakantie naar Zuid-Afrika
en Swaziland

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Vakantie naar Zuid-Afrika en Swaziland

‘Hallo Marcella en Pieter. Hierbij een paar foto’s van onze reis naar Zuid Afrika en Swaziland. Het was onvergetelijk. Jullie hebben heel mooie plekjes uitgezocht. Soms absolute stilte en soms veel levendigheid, dansen rond het kampvuur en zelfs een neushoorn aan de lunchtafel. Sable Tours laat je plekken zien waar je alleen van kunt dromen’

Een van de onderdelen van onze Zuid Afrika-Swaziland tour was Mkaya gamepark. Een unieke ervaring om daar te verblijven. Geen stroom, “open” hutten, midden in de natuur en een heel gastvrije ontvangst. Tijdens de lunch kwamen zelfs twee neushoorns ons verwelkomen……. We kwamen terug van een gamedrive met ranger Bongani. Tijdens die drive zijn we o.a. tot heel dicht bij een veertien dagen oud neushoorn kalf gekomen. Prachtig om te zien. Teruggekomen bij het camp stond onze lunch klaar onder de grote worstenboom. We zaten net goed en wel te eten of er was wat gestommel op het pad naar het camp. En daar kwamen moeder en zoon (of was het dochter?) neushoorn doodkalm naar ons toe lopen. In eerste instantie denk je, dat is leuk. Tot je je realiseert dat twee exemplaren van de Big 5 naar je toe lopen. Gelukkig was de dame van de receptie (160 cm groot en 50 kg licht) zo dapper om in haar eentje de twee neushoorns weg te jagen. Een onvergetelijke ervaring.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.